Neler Yeni

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Evet kral hepsini yap ardından sistemini bayağı bi zorla mavi ekran almazsan sorun çözülmüş demektir. Alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.
Ben oyunu kapatarak sadece bilgisayarı açık bırakıcam çünkü hep öyle dururken mavi ekran veriyordu eğer vermezse sistemi zorlarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kral hepsini yap ardından sistemini bayağı bi zorla mavi ekran almazsan sorun çözülmüş demektir. Alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.
Reis birde ssd ye bakarken bir kablonun böyle olduğunu gördüm çıkartıp çektim sonra taktım acaba bu kablodan dolayı olabilir mi https://drive.google.com/file/d/121cvpJRWd-7UedgjmBLkPthNjiJw7xso/view?usp=drivesdk

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ben oyunu kapatarak sadece bilgisayarı açık bırakıcam çünkü hep öyle dururken mavi ekran veriyordu eğer vermezse sistemi zorlarım

Reis birde ssd ye bakarken bir kablonun böyle olduğunu gördüm çıkartıp çektim sonra taktım acaba bu kablodan dolayı olabilir mi https://drive.google.com/file/d/121cvpJRWd-7UedgjmBLkPthNjiJw7xso/view?usp=drivesdk
Hayır o ön panel ses kablosu tak onu yoksa kasanın ön kısmından ses alamazsın

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Taktım zaten geri sadece diğerleri gibi düz değil kıvrılmıştı o yüzden dedim acaba sorun mu var diye çektim
Geri tak kral arkadaşın dediği gibi sonra ilk olarak boş bırak bekle 30dk -45 dk falan sonra mavi ekran almazsan sistemi biraz zorla. Mavi ekran alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Geri tak kral arkadaşın dediği gibi sonra ilk olarak boş bırak bekle 30dk -45 dk falan sonra mavi ekran almazsan sistemi biraz zorla. Mavi ekran alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.
Tamamdır test tamamlansın onu bekliyorum boşta bırakmak için sonucu da atarım tamamlanınca

Hayır o ön panel ses kablosu tak onu yoksa kasanın ön kısmından ses alamazsın
Harddiskte de problem yok gözüküyor 1 saat 50 dakikada testi bitirmesi normalse tabii 😅

Ekler

• dasadsadsdas.PNG
    dasadsadsdas.PNG
    40.9 KB · Hit: 60
Son düzenleme:

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Tamamdır test tamamlansın onu bekliyorum boşta bırakmak için sonucu da atarım tamamlanınca

Harddiskte de problem yok gözüküyor 1 saat 50 dakikada testi bitirmesi normalse tabii 😅
Normal bütün sectorleri kontrol ediyor. Şimdi dene kral mavi ekran almazsan sorun çözülmüş demektir alırsan yeni dmp doyalarını paylaşırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Normal bütün sectorleri kontrol ediyor. Şimdi dene kral mavi ekran almazsan sorun çözülmüş demektir alırsan yeni dmp doyalarını paylaşırsın.
Reisler yine verdi boştayken mavi ekranı minidump dosyasını burada

Ve Kernel auto boost lock acquisition with raised irql yazıyordu hatada

Şuan bir daha verdi ve tıpa tıp aynısı

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
  • MalwareBytes ile işin bitti ise kaldır.
  • DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en güncel sürümü bu siteden WHQL sürümü ekran kartı marka modeline göre indirin.
MalwareBytes'ı kaldırdım ancak verdiğiniz linkteki uygulama açılmıyor

• MalwareBytes ile işin bitti ise kaldır.
  • DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en güncel sürümü bu siteden WHQL sürümü ekran kartı marka modeline göre indirin.
Ve iki kere kernel auto boost invalid lock release hatası verdi bu severdeo

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
MalwareBytes'ı kaldırdım ancak verdiğiniz linkteki uygulama açılmıyor

Ve iki kere kernel auto boost invalid lock release hatası verdi bu severdeo
Tekrar paylaş kral lütfen kusura bakma senide yoruyorum ama sorunu belirleyemiyorum hata kodu farklı tekrar paylaş bakayım kral.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Tekrar paylaş kral lütfen kusura bakma senide yoruyorum ama sorunu belirleyemiyorum hata kodu farklı tekrar paylaş bakayım kral.
Estağfurullah reis sorunu olan benim tabii ki yorulucam tam yüklerken soyaları başka bir hata koduyla mavi ekran veri şuan telden yazıyorum onu da ekleyerek atıcam inşallah

Kral yine verdi ben oyunu açıp atayım fırsat vermiyor mübarek

Buyur sonuncusu hariç son verdiklerinin hepsi : http://www.mediafire.com/folder/445eq1bn2zped/Minidump_3

Son düzenleme:

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Estağfurullah reis sorunu olan benim tabii ki yorulucam tam yüklerken soyaları başka bir hata koduyla mavi ekran veri şuan telden yazıyorum onu da ekleyerek atıcam inşallah

Kral yine verdi ben oyunu açıp atayım fırsat vermiyor mübarek

Buyur sonuncusu hariç son verdiklerinin hepsi : http://www.mediafire.com/folder/445eq1bn2zped/Minidump_3
  • MalwareBytes dosyalarini sistemden kaldır kral doğru kaldıramamışsın dosyalarını tekrar kaldır.
  • Görev yöneticisinden MBAMService.exe adlı servise sağ tıklayıp dosya konumun aç sonra görev yöneticisinden bu hizmeti durdur ve açtığın o dosyada MalwareBytes ait ne varsa sil.
1602282821471.png

• ctfmon.exe adından anladığım kadarıyla office yazılımların kullanıyorsun hepsini kaldır sonra en güncelini indirirsin mavi ekran almazsan.
  • Windows Update ile sistemi güncel tut.
  • Eksik Dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak.
  • Buradan BİOS güncellemesini indirip BİOS güncellemesini bu rehbere bakarak yapın.

Top Bottom