Neler Yeni

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
bekle biraz eğer olmazsa usb yi biçimlendir windowsdan öyle dene
Tamam inşallah mavi erkan vermez
Mesaj otomatik birleştirildi:

bekle biraz eğer olmazsa usb yi biçimlendir windowsdan öyle dene
Reis tamamladı yüklemeyi hazır dedi güvenli çıkardım usb'yi şimdi rehbere göre kurucam ama windows 10'un hangi sürümünü kurayım önceki pro idi ve windowsu etkinleştirmeyip sonradan komutlamı etkinleştireyim öncekinde internetten 40tl ye lisans anahtarı almıştım

Son düzenleme:

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Tamam inşallah mavi erkan vermez

Reis tamamladı yüklemeyi hazır dedi güvenli çıkardım usb'yi şimdi rehbere göre kurucam ama windows 10'un hangi sürümünü kurayım önceki pro idi ve windowsu etkinleştirmeyip sonradan komutlamı etkinleştireyim öncekinde internetten 40tl ye lisans anahtarı almıştım
Home kurabilirsin daha az servis çalışıyor oda daha az yoruyor pc yi ama istersen proda kullanabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Home kurabilirsin daha az servis çalışıyor oda daha az yoruyor PC yi ama istersen proda kullanabilirsin
Home kurayım o zaman gerek yok proya

Home kurabilirsin daha az servis çalışıyor oda daha az yoruyor PC yi ama istersen proda kullanabilirsin
Reis windowsu kurarken mavi ekran verdi şuan yeniden başlattım sizin için her şeyi hazırlıyoruz bu birkaç dakika sürebilir diyor bir şey olmuşmudur

Son düzenleme:

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Reis windowsu kurarken mavi ekran verdi şuan yeniden başlattım sizin için her şeyi hazırlıyoruz bu birkaç dakika sürebilir diyor bir şey olmuşmudur
nasıl ya ? windows kurarken mavi ekran nasıl yenirki :D

olmamıştır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ

olmamıştır bence
Ben de anlamadım işte ama verdi şuan neredeyse bitti diyor

olmamıştır bence
Kral girer girmez mavi ekran verdi ve her yeniden başlattığımda da farklı farklı verdi benim harddiskte gözükmeyen bir problem var galiba başka açıklaması yok herhalde

Son düzenleme:

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ben de anlamadım işte ama verdi şuan neredeyse bitti diyor

Kral girer girmez mavi ekran verdi ve her yeniden başlattığımda da farklı farklı verdi benim harddiskte gözükmeyen bir problem var galiba başka açıklaması yok herhalde
banada donanımsal bir hata gibi geldi disklerdede olabilir çünkü rufusu falan yazarken diskden çekiytor dosyayı ama emin değilim diskten olduğundan

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
banada donanımsal bir hata gibi geldi disklerdede olabilir çünkü rufusu falan yazarken diskden çekiytor dosyayı ama emin değilim diskten olduğundan
O zaman ben vatanı arayıp servise vereyim artık inşallah yaparlar garantisi hala duruyor her parçanın

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Mavi ekran yiyorsa temassizlik var

O zaman ben vatanı arayıp servise vereyim artık inşallah yaparlar garantisi hala duruyor her parçanın
Gönder hocam en iyisi ben ssdiden supheleniyorum

Top Bottom