FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Bekle birazŞuan böyle takılı kaldı
Bekle birazŞuan böyle takılı kaldı
8 dakikadır böyleŞuan böyle takılı kaldı
bekle biraz eğer olmazsa usb yi biçimlendir windowsdan öyle dene8 dakikadır böyle
Tamam inşallah mavi erkan vermezbekle biraz eğer olmazsa usb yi biçimlendir windowsdan öyle dene
Reis tamamladı yüklemeyi hazır dedi güvenli çıkardım usb'yi şimdi rehbere göre kurucam ama windows 10'un hangi sürümünü kurayım önceki pro idi ve windowsu etkinleştirmeyip sonradan komutlamı etkinleştireyim öncekinde internetten 40tl ye lisans anahtarı almıştımbekle biraz eğer olmazsa usb yi biçimlendir windowsdan öyle dene
Home kurabilirsin daha az servis çalışıyor oda daha az yoruyor pc yi ama istersen proda kullanabilirsinTamam inşallah mavi erkan vermez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis tamamladı yüklemeyi hazır dedi güvenli çıkardım usb'yi şimdi rehbere göre kurucam ama windows 10'un hangi sürümünü kurayım önceki pro idi ve windowsu etkinleştirmeyip sonradan komutlamı etkinleştireyim öncekinde internetten 40tl ye lisans anahtarı almıştım
Home kurayım o zaman gerek yok proyaHome kurabilirsin daha az servis çalışıyor oda daha az yoruyor PC yi ama istersen proda kullanabilirsin
Reis windowsu kurarken mavi ekran verdi şuan yeniden başlattım sizin için her şeyi hazırlıyoruz bu birkaç dakika sürebilir diyor bir şey olmuşmudurHome kurabilirsin daha az servis çalışıyor oda daha az yoruyor PC yi ama istersen proda kullanabilirsin
nasıl ya ? windows kurarken mavi ekran nasıl yenirkiHome kurayım o zaman gerek yok proya
Reis windowsu kurarken mavi ekran verdi şuan yeniden başlattım sizin için her şeyi hazırlıyoruz bu birkaç dakika sürebilir diyor bir şey olmuşmudur
Ben de anlamadım işte ama verdi şuan neredeyse bitti diyornasıl ya ? windows kurarken mavi ekran nasıl yenirki
olmamıştır bence
Kral girer girmez mavi ekran verdi ve her yeniden başlattığımda da farklı farklı verdi benim harddiskte gözükmeyen bir problem var galiba başka açıklaması yok herhaldenasıl ya ? windows kurarken mavi ekran nasıl yenirki
olmamıştır bence
banada donanımsal bir hata gibi geldi disklerdede olabilir çünkü rufusu falan yazarken diskden çekiytor dosyayı ama emin değilim diskten olduğundanBen de anlamadım işte ama verdi şuan neredeyse bitti diyor
Kral girer girmez mavi ekran verdi ve her yeniden başlattığımda da farklı farklı verdi benim harddiskte gözükmeyen bir problem var galiba başka açıklaması yok herhalde
O zaman ben vatanı arayıp servise vereyim artık inşallah yaparlar garantisi hala duruyor her parçanınbanada donanımsal bir hata gibi geldi disklerdede olabilir çünkü rufusu falan yazarken diskden çekiytor dosyayı ama emin değilim diskten olduğundan
Mavi ekran yiyorsa temassizlik varHome kurayım o zaman gerek yok proya
Reis windowsu kurarken mavi ekran verdi şuan yeniden başlattım sizin için her şeyi hazırlıyoruz bu birkaç dakika sürebilir diyor bir şey olmuşmudur
Gönder hocam en iyisi ben ssdiden supheleniyorumO zaman ben vatanı arayıp servise vereyim artık inşallah yaparlar garantisi hala duruyor her parçanın
Büyük ihtimalle öyle reis ama ben kablolardan,donanımdan hiç anlamıyorumMavi ekran yiyorsa temassizlik var
Elleme direk vatana götür onlar baksınBüyük ihtimalle öyle reis ama ben kablolardan,donanımdan hiç anlamıyorum