Neler Yeni

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Tek şey kaldı kral o zaman donanımsal bir sorun var sistemde. Onu bulabilmek lazım. Kral sisteme temiz kurulum yaptığına eminmisin?
Bilgisayarı sıfırla dedim ve bütün verileri sil dedim windows pro vardı keyli onu sildi windows enterprise yükledi cmd ile etkinleştirdim

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Bilgisayarı sıfırla dedim ve bütün verileri sil dedim windows pro vardı keyli onu sildi windows enterprise yükledi cmd ile etkinleştirdim
Kral bu dediğin temiz kurulum değil sıfırlama işlemi. İkiside bambaşka şeyler. Vaktin varsa temiz kurulum yapmanı öneririm. Bu seferde olmazsa sorunun donanımsal olduu kesinleşecek. Ben kendim en çok Sabit disklerden şüphe etmeye başladım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Kral bu dediğin temiz kurulum değil sıfırlama işlemi. İkiside bambaşka şeyler. Vaktin varsa temiz kurulum yapmanı öneririm. Bu seferde olmazsa sorunun donanımsal olduu kesinleşecek. Ben kendim en çok Sabit disklerden şüphe etmeye başladım.

Tamam o zaman rehberden temiz kurulum yapayım ve bekleyeyim eğer mavi ekran verirse ne yapayım vatan dan toplamıştım bilgisayarı oraya servise verirsem yaparlar mı

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
onun ile yapmasaydın keşke hocam Usb ile formak en sağlıklısı

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Tamam o zaman rehberden temiz kurulum yapayım ve bekleyeyim eğer mavi ekran verirse ne yapayım vatan dan toplamıştım bilgisayarı oraya servise verirsem yaparlar mı
Evet kral format sonrasıda sorun devam ederse mecbur vermen gerek servise sistemi. Donanımsal bir arızamı belli olacak format sonrası.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Anladım umarım öyle değildir ya servisin halletmesi bayağı uzun sürer benim işlerim var bilgisayarda:(
Kral umarım sorun donanımsal olmaz ve servise gerek kalmaz. Ben elimden geleni yaptım kral. Yardımcı olamadıysam lütfen kusura bakma. Format sonrası sorun belli olacak umarım donanımsal sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Kral umarım sorun donanımsal olmaz ve servise gerek kalmaz. Ben elimden geleni yaptım kral. Yardımcı olamadıysam lütfen kusura bakma. Format sonrası sorun belli olacak umarım donanımsal sorun olmaz.
Estağfurullah reis zaten başka ne yapabilirsin ki yeterince yardımcı oldun çok sağol

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Kral rufusla windowsu encode ederken 5 keredir yüzde 90 lar da mavi ekran veriyor çıldırmak üzereyim galiba hep böyle yapıcak

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Kral rufusla windowsu encode ederken 5 keredir yüzde 90 lar da mavi ekran veriyor çıldırmak üzereyim galiba hep böyle yapıcak
Ben hani senden istemiştimya windows usb si sen kurmuşmuydun onu istediğimiz o zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ

Ekler

• Ekran Alıntısıadsads.PNG
    Ekran Alıntısıadsads.PNG
    29.1 KB · Hit: 54
Top Bottom