Windows 10 Mavi Ekran Hatası

• MalwareBytes dosyalarini sistemden kaldır kral doğru kaldıramamışsın dosyalarını tekrar kaldır.
  • Görev yöneticisinden MBAMService.exe adlı servise sağ tıklayıp dosya konumun aç sonra görev yöneticisinden bu hizmeti durdur ve açtığın o dosyada MalwareBytes ait ne varsa sil.
Alıntıyı görüntüle

• ctfmon.exe adından anladığım kadarıyla office yazılımların kullanıyorsun hepsini kaldır sonra en güncelini indirirsin mavi ekran almazsan.
  • Windows Update ile sistemi güncel tut.
  • Eksik Dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak.
  • Buradan BİOS güncellemesini indirip BİOS güncellemesini bu rehbere bakarak yapın.
Dediklerinin hepsini yaptım hocam bir tek BİOS'u güncellemedim çünkü daha yeni güncelledim zaten daha üstü yok(recep baltaş'ın rehberine bakarak güncelledim)

Dediklerinin hepsini yaptım hocam bir tek BİOS'u güncellemedim çünkü daha yeni güncelledim zaten daha üstü yok(recep baltaş'ın rehberine bakarak güncelledim)
Tamamdör kral şimdi sistemi biraz dene hata almazsan sorun yok demektir. Hata alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.

Tamamdör kral şimdi sistemi biraz dene hata almazsan sorun yok demektir. Hata alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.
İnşallah yine hata almam ya harddiski tamamen boşalttım ekran katı sürücüsünü de silip yenisini yükledim sıfırdan bayağı yordu işim de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan opera kullanıyorum arada bir sayfa çöktü diyor bu neden olabilir hata vericeğine işaret mi acaba

İnşallah yine hata almam ya harddiski tamamen boşalttım ekran katı sürücüsünü de silip yenisini yükledim sıfırdan bayağı yordu işim de var

Şuan opera kullanıyorum arada bir sayfa çöktü diyor bu neden olabilir hata vericeğine işaret mi acaba
Hayır kral çık tekrar gir bakalım düzelecek mi opera.

• MalwareBytes dosyalarini sistemden kaldır kral doğru kaldıramamışsın dosyalarını tekrar kaldır.
  • Görev yöneticisinden MBAMService.exe adlı servise sağ tıklayıp dosya konumun aç sonra görev yöneticisinden bu hizmeti durdur ve açtığın o dosyada MalwareBytes ait ne varsa sil.
Alıntıyı görüntüle

• ctfmon.exe adından anladığım kadarıyla office yazılımların kullanıyorsun hepsini kaldır sonra en güncelini indirirsin mavi ekran almazsan.
  • Windows Update ile sistemi güncel tut.
  • Eksik Dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak.
  • Buradan BİOS güncellemesini indirip BİOS güncellemesini bu rehbere bakarak yapın.
eğer malwarebytesi sistemden silerken izin vermezse güvenli modda silebiilir

Sana da🥰

Reis hata verdi 😥 minidump dosyası; http://www.mediafire.com/folder/84vzi06l1wjyx/Minidump_3(2)
şimdi opera bozuk kral. Operayı kaldır başka bir tarayıcıya geç bakalım.

1602326365217.png

Ayrıca Windows Update yap. Eksik dosya onarımınıda tamamla kral.

operayı sil sistemden hocam opera hata vermiş

microsoft edge kullanabilirsin hızlı ve güvenlidir

şimdi opera bozuk kral. Operayı kaldır başka bir tarayıcıya geç bakalım.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Windows Update yap. Eksik dosya onarımınıda tamamla kral.

operayı sil sistemden hocam opera hata vermiş

microsoft edge kullanabilirsin hızlı ve güvenlidir
Reisler şöyle ki ben böyle olmayacak deyip format attım bilgisayara ve windows uptade yaptım ama hala veriyor mavi ekran bilgisayarda program bile yok

Reisler şöyle ki ben böyle olmayacak deyip format attım bilgisayara ve windows uptade yaptım ama hala veriyor mavi ekran bilgisayarda program bile yok
Tek şey kaldı kral o zaman donanımsal bir sorun var sistemde. Onu bulabilmek lazım. Kral sisteme temiz kurulum yaptığına eminmisin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,541
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri