Neler Yeni

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
  • MalwareBytes dosyalarini sistemden kaldır kral doğru kaldıramamışsın dosyalarını tekrar kaldır.
  • Görev yöneticisinden MBAMService.exe adlı servise sağ tıklayıp dosya konumun aç sonra görev yöneticisinden bu hizmeti durdur ve açtığın o dosyada MalwareBytes ait ne varsa sil.
Alıntıyı görüntüle

• ctfmon.exe adından anladığım kadarıyla office yazılımların kullanıyorsun hepsini kaldır sonra en güncelini indirirsin mavi ekran almazsan.
  • Windows Update ile sistemi güncel tut.
  • Eksik Dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak.
  • Buradan BİOS güncellemesini indirip BİOS güncellemesini bu rehbere bakarak yapın.
Dediklerinin hepsini yaptım hocam bir tek BİOS'u güncellemedim çünkü daha yeni güncelledim zaten daha üstü yok(recep baltaş'ın rehberine bakarak güncelledim)

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Dediklerinin hepsini yaptım hocam bir tek BİOS'u güncellemedim çünkü daha yeni güncelledim zaten daha üstü yok(recep baltaş'ın rehberine bakarak güncelledim)
Tamamdör kral şimdi sistemi biraz dene hata almazsan sorun yok demektir. Hata alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Tamamdör kral şimdi sistemi biraz dene hata almazsan sorun yok demektir. Hata alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.
İnşallah yine hata almam ya harddiski tamamen boşalttım ekran katı sürücüsünü de silip yenisini yükledim sıfırdan bayağı yordu işim de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan opera kullanıyorum arada bir sayfa çöktü diyor bu neden olabilir hata vericeğine işaret mi acaba

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
İnşallah yine hata almam ya harddiski tamamen boşalttım ekran katı sürücüsünü de silip yenisini yükledim sıfırdan bayağı yordu işim de var

Şuan opera kullanıyorum arada bir sayfa çöktü diyor bu neden olabilir hata vericeğine işaret mi acaba
Hayır kral çık tekrar gir bakalım düzelecek mi opera.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
  • MalwareBytes dosyalarini sistemden kaldır kral doğru kaldıramamışsın dosyalarını tekrar kaldır.
  • Görev yöneticisinden MBAMService.exe adlı servise sağ tıklayıp dosya konumun aç sonra görev yöneticisinden bu hizmeti durdur ve açtığın o dosyada MalwareBytes ait ne varsa sil.
Alıntıyı görüntüle

• ctfmon.exe adından anladığım kadarıyla office yazılımların kullanıyorsun hepsini kaldır sonra en güncelini indirirsin mavi ekran almazsan.
  • Windows Update ile sistemi güncel tut.
  • Eksik Dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak.
  • Buradan BİOS güncellemesini indirip BİOS güncellemesini bu rehbere bakarak yapın.
eğer malwarebytesi sistemden silerken izin vermezse güvenli modda silebiilir

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Sana da🥰

Reis hata verdi 😥 minidump dosyası; http://www.mediafire.com/folder/84vzi06l1wjyx/Minidump_3(2)
şimdi opera bozuk kral. Operayı kaldır başka bir tarayıcıya geç bakalım.

1602326365217.png

Ayrıca Windows Update yap. Eksik dosya onarımınıda tamamla kral.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

operayı sil sistemden hocam opera hata vermiş

microsoft edge kullanabilirsin hızlı ve güvenlidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
şimdi opera bozuk kral. Operayı kaldır başka bir tarayıcıya geç bakalım.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Windows Update yap. Eksik dosya onarımınıda tamamla kral.

operayı sil sistemden hocam opera hata vermiş

microsoft edge kullanabilirsin hızlı ve güvenlidir
Reisler şöyle ki ben böyle olmayacak deyip format attım bilgisayara ve windows uptade yaptım ama hala veriyor mavi ekran bilgisayarda program bile yok

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Reisler şöyle ki ben böyle olmayacak deyip format attım bilgisayara ve windows uptade yaptım ama hala veriyor mavi ekran bilgisayarda program bile yok
Tek şey kaldı kral o zaman donanımsal bir sorun var sistemde. Onu bulabilmek lazım. Kral sisteme temiz kurulum yaptığına eminmisin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,282
Üyeler
163,136
Son üye
MasterDenizo
Top Bottom