Windows 10 Mavi Ekran Hatası

bekle biraz eğer olmazsa usb yi biçimlendir windowsdan öyle dene
Tamam inşallah mavi erkan vermez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bekle biraz eğer olmazsa usb yi biçimlendir windowsdan öyle dene
Reis tamamladı yüklemeyi hazır dedi güvenli çıkardım usb'yi şimdi rehbere göre kurucam ama windows 10'un hangi sürümünü kurayım önceki pro idi ve windowsu etkinleştirmeyip sonradan komutlamı etkinleştireyim öncekinde internetten 40tl ye lisans anahtarı almıştım

Son düzenleme:
Tamam inşallah mavi erkan vermez

Reis tamamladı yüklemeyi hazır dedi güvenli çıkardım usb'yi şimdi rehbere göre kurucam ama windows 10'un hangi sürümünü kurayım önceki pro idi ve windowsu etkinleştirmeyip sonradan komutlamı etkinleştireyim öncekinde internetten 40tl ye lisans anahtarı almıştım
Home kurabilirsin daha az servis çalışıyor oda daha az yoruyor pc yi ama istersen proda kullanabilirsin

Home kurabilirsin daha az servis çalışıyor oda daha az yoruyor PC yi ama istersen proda kullanabilirsin
Home kurayım o zaman gerek yok proya

Home kurabilirsin daha az servis çalışıyor oda daha az yoruyor PC yi ama istersen proda kullanabilirsin
Reis windowsu kurarken mavi ekran verdi şuan yeniden başlattım sizin için her şeyi hazırlıyoruz bu birkaç dakika sürebilir diyor bir şey olmuşmudur

Son düzenleme:

Reis windowsu kurarken mavi ekran verdi şuan yeniden başlattım sizin için her şeyi hazırlıyoruz bu birkaç dakika sürebilir diyor bir şey olmuşmudur
nasıl ya ? windows kurarken mavi ekran nasıl yenirki :D

olmamıştır bence

olmamıştır bence
Ben de anlamadım işte ama verdi şuan neredeyse bitti diyor

olmamıştır bence
Kral girer girmez mavi ekran verdi ve her yeniden başlattığımda da farklı farklı verdi benim harddiskte gözükmeyen bir problem var galiba başka açıklaması yok herhalde

Son düzenleme:
Ben de anlamadım işte ama verdi şuan neredeyse bitti diyor

Kral girer girmez mavi ekran verdi ve her yeniden başlattığımda da farklı farklı verdi benim harddiskte gözükmeyen bir problem var galiba başka açıklaması yok herhalde
banada donanımsal bir hata gibi geldi disklerdede olabilir çünkü rufusu falan yazarken diskden çekiytor dosyayı ama emin değilim diskten olduğundan

Mavi ekran yiyorsa temassizlik var

O zaman ben vatanı arayıp servise vereyim artık inşallah yaparlar garantisi hala duruyor her parçanın
Gönder hocam en iyisi ben ssdiden supheleniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,794
Üyeler
186,671
Son üye
efeeren012
Geri