Arama sonuçları: *

• Users: Yusufx
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yusufx

🌐 EN İYİ BROWSER-TARAYICI HANGİSİ? 🌐

Hız olarak Edge ama tasarım vb olarak Opera GX sevdiğim için kullanıyorum
  2. Yusufx

Format İçin Rufus Şart mı?

Eğer program bildiğin isoyu yazdırıyorsa rufus gibi bir farkı yoktur gerek yok rufusa
  3. Yusufx

Nasıl windows key bulurum

https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
  4. Yusufx

Win 11 Geçilir mi yoksa 10 da kalınır mı?

Yaşanan sorunlar, Windows 11 de başlat menüsünde falan reklamlar olucağı doğru mu bilmiyorumda tuhaf tuhaf haberler görmüştüm
  5. Yusufx

Güncelleme falan gelmez bide eğer Windows 7 gibi desteği kesilirse öylede olması uzun sürer gibi fakat programlar desteklemez steam chrome falan yeni çıkacak uygulamalarda belki Windows 10 u desteklemez
  6. Yusufx

Bence Windows 10 un desteği bitene kadar kalınabilir özelikle su yeni haberlerden sonra Windows 11 hiç mantıklı gelmiyor bana
  7. Yusufx

Win 7 kuramıyoruz mu PC ' ye (Eski Günleri özledim be.)

Nasıl windows 10 da kasıyor başka sorun olmasın?
  8. Yusufx

Win 10dan 11e geçip tekrar 10a geri döndüm pcde kasma başladı

Format atmadan yapılan kurulumlar sağlıksız.
  9. Yusufx

Windows açılırken sürekli başlangıç ayarı seç diyor

Kaç aydır bios pilini çıkarıp takmamada rağmen bu ekranı atıyor her pc yi açtığımda ve bana çok sıkıntı yaratıyor 1705824712 @M.A.Y. ama zenci
  10. Yusufx

Windos 11 e gecmelimiyim ?

Geçme geçiceksende formatla geç.
  11. Yusufx

PC Sıcaklıgı Ölçen Program Önerileri

MSI Afterburner, NZXT Cam
  12. Yusufx

USB Disk yazma korumalı hatası alıyorum.

Evet clean ve diğer şeyleri yazarken Yok yok veri kurtarmayla işim yok İSO yazıcaktım dahada uğraşmıcam hevesimi kursağımda bıraktı teşekkür ederim genede
  13. Yusufx

Böyle bir şey denemiştim o clean yazmamıştım ama 1704624400 Yok ya bunlarda olmuyor ben ümidi kestim bir tane daha usb de bu sorunu yaşadım düzelmedi bu sorunu yaşayan usbler bence direk gitmiş usbler
  14. Yusufx

Dediğin şeyi biliyorum ama bunda yok o malesef ki
  15. Yusufx

Çok önceden vatan bilgisayardan lisans aldığımızda 30GB'lik bir USB vermişlerdi onda rufusla bir iso yazdırıcaktım farkettim ki disk yazma korumalı internete olan yöntemleride denedim çözüm bulamadım.
  16. Yusufx

USB'ye Windows Sergei Kurmak istiyorum

Bilen yok mu şimdi napalım
  17. Yusufx

Bu atığın videodakini anlamadım adam kendi sisteminemi kurmuş sadece görev çubuğundaki şeyi değiştirdi gibi geldi niyeyse :D
  18. Yusufx

Bunu kulanmıştım bi ara kulanışlı ama site güvenilir mi hiç bilmiyorum https://www.majorgeeks.com/files/details/sergei_strelecs_winpe.html
  19. Yusufx

Windows'un kendi USB'si var bende 30GB falan pc alırken almıştık hiç kulanmadığım bir şey bazen formatlık işler olabiliyor Sürekli format atarken Windows 7 iso indir sil windows 10 iso indir falan böyle yapmak çok uzun iş belki şifresini unutan biri falan olur çevremde direk kolayca...
  20. Yusufx

Çok anlamadım ama dediğimle aynı şeye çıkıyor galiba :D
Top Bottom