Neler Yeni

Win 7 kuramıyoruz mu PC ' ye (Eski Günleri özledim be.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kadir
Aga Win7 kurmayı denedimde kuramadım ya. Valla Win10 kasıyo aga ya çok kasıntı bi windows ya kurtulmak istiyom windows 8.1 kurdum ondada driver sorunu var problemler bitmiyor düşüncelerinizi almak isterim şahsen ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
w10 a da kasıyor diyemezsin w11 i anlarım da.. w7 hemen hemen her şeyde desteklenmiyor sistem nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
w10 a da kasıyor diyemezsin w11 i anlarım da.. w7 hemen hemen her şeyde desteklenmiyor sistem nedir ?
i3 işlemci 16gb ram var işte 16gb ram oldugu icin kurulmuyor herhalde. GTX 1050 ti var anakart'da uefi yeni nesil anakart.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Çok mantıklı bir tercih olacağını sanmıyorum açıkçası.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Aga Win7 kurmayı denedimde kuramadım ya. Valla Win10 kasıyo aga ya çok kasıntı bi windows ya kurtulmak istiyom windows 8.1 kurdum ondada driver sorunu var problemler bitmiyor düşüncelerinizi almak isterim şahsen ?
Windows 10 ya da 11 kullanın. 7 istiyorsanız, sanal makineden uefi olarak kurabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok mantıklı bir tercih olacağını sanmıyorum açıkçası.
aga niye öyle düşünüyon ben sadece lol oynuyom zaten oyun olarak win7 de lolü çalıştırıyor herhalde kurmam lazım be kuramam mı win 7 ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 10 ya da 11 kullanın. 7 istiyorsanız, sanal makineden uefi olarak kurabilirsiniz.
win 7 kurarken klavye mous gidiyor ya o sorunu aşmasını öğrendim tekrar kurmayı denedim 2-3 yıl aradan o sorun yüzünden kuramıyordum şimdi o ekranı göremedim Windows yükleniyor diyor. donuyo setup ekranını göremedim yani.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
linux kullanabilirsiniz fedora öneririm

aga niye öyle düşünüyon ben sadece lol oynuyom zaten oyun olarak win7 de lolü çalıştırıyor herhalde kurmam lazım be kuramam mı win 7 ?

win 7 kurarken klavye mous gidiyor ya o sorunu aşmasını öğrendim tekrar kurmayı denedim 2-3 yıl aradan o sorun yüzünden kuramıyordum şimdi o ekranı göremedim Windows yükleniyor diyor. donuyo setup ekranını göremedim yani.
Bu ay içinde windows 8.1e kadar desteği kesiyorlar gerek yok(linuxa da desteği kestiler ezmeler windows 10 kullanmanız lazım en az)

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
Aslında Windows 7'yi özlemedin. Windows 7'yi kullandığın zamanları özledin. Şimdi Windows 7 kullansan bile o günkü tadı vermeyecek. :(

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
Diyebilir şahsen ben ilk versiyondan beri kullanırım kasmasını geçtim shutup ile biraz düzeliyor ama bilgisayarı açarken bile bsod yedim 11 yine biraz daha stabil bir sistem

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
Her virüse açık.
Güncel uygulamaları desteklemiyor.
Modern yazılımları kuramıyorsunuz.
Biraz daha bekleyin yeni işletim sistemleri yakındır.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Top Bottom