YiğitAysul
80+ Silver
Şey gibi mi , usb office pc mantığı mı ?
Windows'un kendi USB'si var bende 30GB falan pc alırken almıştık hiç kulanmadığım bir şey bazen formatlık işler olabiliyor Sürekli format atarken Windows 7 iso indir sil windows 10 iso indir falan böyle yapmak çok uzun iş belki şifresini unutan biri falan olur çevremde direk kolayca halledebilirim hem ve Nerden indirebilirim güvenilir kaynak olarakSergei dediğin şey onların uydurduğu bir isim, aslı portable Windows. Bunun içinde nette bir sürü video var. Normal bir kullanıcı için yedekte böyle bir şey tutmak biraz gereksiz. Temiz ISO tutulması daha yararlı. O varsa ekstra diye belki yanda ek olarak kalabilir.
Windows'un kendi USB'si var bende 30GB falan pc alırken almıştık hiç kulanmadığım bir şey bazen formatlık işler olabiliyor Sürekli format atarken Windows 7 iso indir sil windows 10 iso indir falan böyle yapmak çok uzun iş belki şifresini unutan biri falan olur çevremde direk kolayca halledebilirim hem ve Nerden indirebilirim güvenilir kaynak olarak
Bunu kulanmıştım bi ara kulanışlı ama site güvenilir mi hiç bilmiyorumDetayları konusunda çok bir bilgim yok. Ezbere yönlendirme yapmayım. Bu tarz Windows ISO'ları konusunda bilgi almak istiyorsanız bu forumu kullanmanızı öneririm. "forjest'in" içeriklerine güvenebilirsiniz.
Bu mantık ama bu tak çıkar oluyor sizinki daha farklıÇok anlamadım ama dediğimle aynı şeye çıkıyor galiba
Bunu kulanmıştım bi ara kulanışlı ama site güvenilir mi hiç bilmiyorum
Download Sergei Strelec's WinPE - MajorGeeks
WinPE creates a bootable DVD or thumb drive for computer maintenance, partitioning, backup and restore, diagnostics, data recovery, and more. Backups include Acronis, Nortons Ghost, Disk2vhd, Macrium and more. Drive utilities include MiniTool, Macrorit, Defraggler, Auslogics Disk Defrag...www.majorgeeks.com
Onunla uğraşmayıp USB belleği 4 parçaya ayırıyorsun dört parçaya da birer işletim sistemi koyuyorsun mis gibi oluyor. Linux sürümlerin çoğunun kurulum olmadan USB den çalışma özelliği var zaten bir bölüme de o linuxlardan birini kursan ilk yazdığın işi de görür.Tam öyle değil aslında driver kurmak için değil mesela bir bilgisayara Windows kurmak istemiyorsun ama o bilgisayarda birşeye bakman lazım veya şifresini kırman lazım kolayca kırabiliyorsun ama benim için en önemlisi Tek USB'ye Windows7 Windows 8 Windows 10 hepsinin isonunu kuruyorsun hangisini seçersen onu yüklüyotr
Bu atığın videodakini anlamadım adam kendi sisteminemi kurmuş sadece görev çubuğundaki şeyi değiştirdi gibi geldi niyeyseO site nerden baksan 20 yıllık var, en son 15 sene önce falan dosya çekmişimdir Windows 8 döneminden sonra bu tarz sitelerin aktivitesi bayağı azaldı. Güvenirlik konusunda nasıldır şu an bilemem, hazır dosya çekmek yerine kendinizin yapmasını öneririm.