Arama sonuçları: *

• Users: beko42
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. B

Çözüldü✓ Windows 10 kendi kendine kapanıyor

Olay görüntüleyicisi /özel görünümler / yönetim olayları ordaki pencerede onemli, hata , uyarı çıkar. O hata dakikasında çıkar
  2. B

Çözüldü✓ Windows 10 kendi kendine kapanıyor

Olay görüntüleyicisinde hata kodu ve açıklaması çıkıyor mu
  3. B

Boşta yüzde 30 ram kullanımı normalmi

Valorant bilgim yok hoc oynamadım onu bilemiyorum
  4. B

Boşta yüzde 30 ram kullanımı normalmi

Win 11 de ram kullanımı normaldir. 32 gb ram 8 gb boşta kullanıyor
  5. B

W11 Home mi Pro mu ?

Pro demek belki hiç kullanmıcağın fazla gözüksün diye saçma sapan eklenti program arka plan uygulama vs olan sürüm :D Home Kısıtlı standart popüler kullanılan uygulamalar dışında sade sürüm Pro 32 gb ram anca home 16 gb anca
  6. B

Windows 11 24H2 KB5063878 güncellemesi

Güncelleme geçmişi güncelleme kaldır var. Yüklendikten sonra çıkar tabii
  7. B

Win 11 geçmek istiyorum yardım edermisiniz ?

16 GB ram varsa 10 da kal. 32 gb ise biraz da macera arıyorsan geç dostum :)
  8. B

Windows pc resledikden sonra bir çok bilgimin sıfırlanması

Güncelleme geçmişinden son güncellemeyi kaldır
  9. B

BIOS Update sonrası bilgisayar kilitlendi (BitLocker)

Biosdan Control s basıp vmd controller çıkıp onu kapatirsan onarım moduna falan giriyordu diye biliyorum
  10. B

Hangi 22h2 sürümü daha hafif, Windows 10 Consumer 22H2 vs Windows 10 IoT Enterprise 22H2

İkisi de aynı biri toplu lisans olan sürüm.
  11. B

Hangi 22h2 sürümü daha hafif, Windows 10 Consumer 22H2 vs Windows 10 IoT Enterprise 22H2

Win 11 ağır çalışan veya 10 gibi hafif değil. Sürüm son sürüm ile arasında çok bir şey yok. Sözde düzelttiler diyorlar ama boş. Win 12 beklicez artık. İlla geçiceksen 22h4 işini görür. Ama o akıcılığı bulamıcaksın
  12. B

Win 11 geçme dostum. 10 daki akıcılık yok ram 32 falan olması lazım. 16 yetmiyor nerdeyse
  13. B

Win11 %44 Ram Tüketimi

32 de gormemeniz normal.
  14. B

Win11 %44 Ram Tüketimi

Kullansin reis ama yarisini da kullanmasin boşta. Nedense hala win10 akıcılığı yok bence
  15. B

Win11 %44 Ram Tüketimi

Bende de aynı durum. 32gb yukseltenlerde 7 küsur kullanıyor diyorlar.
  16. B

W10'dan W11 geçilir mi?

Siz Windowsun kurulu olduğu yere korsan oyun kurup calistirabiliyor musunuz
  17. B

W10'dan W11 geçilir mi?

24h4 oynayamazsin. Korsancilar cracki win11 göre çalıştırmaya basardiysa bilemem. Bunu bilerek geçin.
  18. B

W10'dan W11 geçilir mi?

Crackli oyun uygulama açılmıyor. 24 24h4 sürümünde orjinal olmayan hiçbirsey çalışmaz , hata verir. Oyun, uygulama , 3. Parti vs. 24h2 kullanırsanız sorun yok onda ama benim laptopta stabil değil. (13620h 4060 olduğu halde)
  19. B

W10'dan W11 geçilir mi?

Ben yeni laptop aldım. Guncelledim daha kötü oldu. Guncelledim daha da kötü oldu. 5 ci güncelleme sonrası eskilere göre stabil oldu.Ama ram tuketimi 7gb dolaylarında. Masaüstü win 10 var 4 gb da geziyor. Bu durum sorun değilse geçebilirsiniz.
  20. B

W10'dan W11 geçilir mi?

Crack falan kullanıyorsan uygulama, oyun açmaz.
Geri