W10'dan W11 geçilir mi?

Yakında 10 desteği bitiyor. Eğer LTSC sürümü kullanmıyorsan ve güvenlik güncelleştirmelerini almak istiyorsan başka şansın yok. Ben geçmeme taraftarıyım. Win 10 IOT LTSC'nin hala uzun süre desteği var.
Güvenlik güncelleştirmelerine gerek yok. LTSC sürümü daha mı iyi? Ne gibi farklılıklar var?

Güvenlik güncelleştirmelerine gerek yok. LTSC sürümü daha mı iyi? Ne gibi farklılıklar var?
Neredeyse hiç fark yok, tabi ki Windows'u modlamayı bilirseniz ve bu modlama işide günümüzde aşırı basit, bir iki tıkda modlayabiliyorsunuz. Güvenlik güncellemelerini Microsoft ücretli verecek diye biliyorum. Onun için bir çözüm yada başka bir yöntem var mı bilmiyorum...

Crakli oyunlar Windows 11'de oynanmıyor mu demek istiyorsunuz anlayamadım?

AtlasOS gibi açık kaynaklı Windows modlarını denediniz mi? Ram kullanımını vsç ciddi ölçüde düşürüyorlar.
denemedim 32gb ram var diye fazla kafaya takmıyorum

Çokmuş bu ne...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hiç kullanmadım da geçmek gerekir mi?
Ben Windows 11'den Windows 10'a geçiş yaptım, Windows 11'in dizaynını şahsen beğenmiyorum. Windows 10'un desteği bittikten sonra da biraz Linux tarafının biraz daha gelişmesini bekleyeceğim ve Linux'e geçiş yapacağım. O sırada Windows 11 kullanmayı düşünüyorum.

AtlasOS gibi açık kaynaklı Windows modlarını denediniz mi? Ram kullanımını vsç ciddi ölçüde düşürüyorlar.
Crackli oyun uygulama açılmıyor. 24

24h4 sürümünde orjinal olmayan hiçbirsey çalışmaz , hata verir. Oyun, uygulama , 3. Parti vs. 24h2 kullanırsanız sorun yok onda ama benim laptopta stabil değil. (13620h 4060 olduğu halde)

Ben Windows 11'den Windows 10'a geçiş yaptım, Windows 11'in dizaynını şahsen beğenmiyorum. Windows 10'un desteği bittikten sonra da biraz Linux tarafının biraz daha gelişmesini bekleyeceğim ve Linux'e geçiş yapacağım. O sırada Windows 11 kullanmayı düşünüyorum.
Ben de Linux'a geçmek istiyorum ama pc benim değil ve her oyunu açmıyor ayar falan gerekiyor. O yüzden w10 ya da 11 geçmek istiyorum ama hala karar veremedim.

denemedim 32gb ram var diye fazla kafaya takmıyorum
Takmanız lazım, sadece chrome ve steam ile %50 ram kullanımı aşırı fazla. Bir de sizin 32GB ram'iniz var. Firefox'u da deneyebilirsiniz. Çok daha az ram kullanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri