W10'dan W11 geçilir mi?

AtlasOS'i kullanmak istemezsenizde Youtube tech camiasında çok iyi tanınan Chris Titus'ın Winutil yazılımını kullanabilirsiniz. Windows 10'da tam olarak düzgün çalışmıyor çünkü Windows 11 için özel yapıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows'un system32 gibi klasörlerine değil de normal bir şekilde Program Files yada Games klasörlerinde sorunsuz bir şekilde çalıştıraibliyorum tabi ki de.
PC benim olmadığı için vazgeçtim bir şey derler diye. O yüzden win11 kuracağım çok teşekkürler.

Home Single Language edition sürümünü indir en iyisi o pro sürümde gereksiz şeyler var single languageda gereksiz dil dosyalarını indirmiyo
Home neden değil peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenlik güncelleştirmeleri lazım önemliler antivirüs var diye gereksiz diyip geçmemek lazım ve ltsc sürüm bi tık daha hafif bi sürümdür
Sileceğim :D

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-26 103610.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-26 103610.webp
    114.4 KB · Hit: 9
  • Ekran görüntüsü 2025-06-26 103626.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-26 103626.webp
    21.3 KB · Hit: 9
Format sırasında single language yazıyor mu yoksa iso olarak mı indirmem lazım anlamadım onu?
ISO olarak indirmeniz gerekmektedir. Şu anda benim bildiğim en performanslı Windows modderlarından birisi AtlasOS isterseniz küçük bir araştırma ile karar verin.

Format sırasında single language yazıyor mu yoksa iso olarak mı indirmem lazım anlamadım onu?
format sırasında hepsi yazıyor fakat şunu unutma ürün anahtarın olmadan neredeyse hiç bir şey yapamıyorsun örnek olarak
1750923943076.webp

ses çıkışlarına erişimim yok

Geri