W10'dan W11 geçilir mi?

Selam. Kimisi geç diyor, kimisi geçme diyor. Oynadığın oyunlara göre değişir diyor. Birazdan format atacağım. (İLK DEFA) ISO indireceğim karar veremedim. Yardım edin lütfen. Bir de hangi sürümü indirmeliyim, link atar mısınız?
Geçebilirsin, PRO sürümünü indir direkt olarak zaten çokta bir farkları yok. Güvenlik güncelleme desteği kesilecek bir sürümde kalmak intihar olur.

Windows update abuk subuk driverlar kuruyo hatta bazen bi keresinde intel driveri yüklemişti oysaki sistemimde intel ile alakalı hiçbi parça yok full amd var sistemde intel driveri yüklüyo direkt resmi web siteden indir update tehlikeli valla bak
Wifi kartından dolayı olabilir. Intel'in wifi kartları da var ve piyasadaki en iyi kartlar.

Geçebilirsin, PRO sürümünü indir direkt olarak zaten çokta bir farkları yok. Güvenlik güncelleme desteği kesilecek bir sürümde kalmak intihar olur.
Hayır pro sürümünde ofis bilgisayarlari için bazı özellikler var sıradan ev kullanıcısı için gereksiz o özellikler direkt home single language edition kurması daha iyi olur

PRO sürümünde performans daha düşük oluyor, pek de bir fark yok demek doğru değil. Pro sürümünde base sürüme nazaran tonlarca servis çalışıyor ve sistemi gereksiz çalıştırıyor.

Ekran kartı sürücüsünü yüklemeniz yeterli olacaktır, anakart'ınızın sayfasından diğer sürücüleri de indirebilirsiniz.
Chipset driverini ve ekran kartını driverini indirdikten sonra kurarken full install seç onlar zaten halletiyo full install seçtiğin için
O zaman windows update hiç açmıyorum? güncelleme yapmasın doğru mu ve formattan sonra yapamazsam yardımcı olur musunuz yanlış bir şey yapmak istemiyorum da ayrıca çok teşekkürler içimi rahatlattınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biosa girip flashı en üste alıp format atıyoruz değil mi izledim de çok emin olmak için soruyorum.

O zaman windows update hiç açmıyorum? güncelleme yapmasın doğru mu ve formattan sonra yapamazsam yardımcı olur musunuz yanlış bir şey yapmak istemiyorum da ayrıca çok teşekkürler içimi rahatlattınız
Windows update'i sadece windowsu güncellemek için kullan yeter bide otomatik güncellemesinide kapat atlasosun playbook'undan otomatikmen abuk subuk driverlar indirmesin, driverlarıda orijinal kendi web sitelerinden indir update'ide sadece windowsu güncellemek için kullan en sağlıklı yöntem bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,977
Üyeler
183,365
Son üye
computerengineer2
Geri