W10'dan W11 geçilir mi?

Sizce bunları yapayım mı formattan sonra kaldırayım mı bilginiz var mı? @K1dot @Kaan4578 @Bukr3j
AtlasOS bunları kendisi yapacak zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

format sırasında hepsi yazıyor fakat şunu unutma ürün anahtarın olmadan neredeyse hiç bir şey yapamıyorsun örnek olarak
Alıntıyı görüntüle
ses çıkışlarına erişimim yok
OEM key deneyin hocam.

AtlasOS bunları kendisi yapacak zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OEM key deneyin hocam.
Gerçekten geçmek istedim ama pc benim değil kızarlar sildirirler geri yükletirler uğraşıp durucam o yüzden w11 geçiyim direkt. Bir de driverları elle mi güncellemeliyim yoksa update kendisi yapar mı? ve rtx3060 ti için 366.36 sürümünü mü indirsem nvidia için

Gerçekten geçmek istedim ama pc benim değil kızarlar sildirirler geri yükletirler uğraşıp durucam o yüzden w11 geçiyim direkt. Bir de driverları elle mi güncellemeliyim yoksa update kendisi yapar mı? ve rtx3060 ti için 366.36 sürümünü mü indirsem nvidia için
En sağlıklısı elle indirip kurmak.

benim şuana kadar denediğim hiç bir update kendisi olmadı (aygıtlardan bahsediyorum)

Microsoft'un sitesinde direkt olarak tek dil versiyonunun indirilebilmesi gerekiyor. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
Yok indirilmiyo media creation tool veriyo o kadar onun içindede sürüm seçme ekranı var format sırasında geliyo Düz home mu kuracan pro mu kuracan home single language edition mu kuracan diye soruyo media creation tool'un verdiği iso format sırasında

En sağlıklısı elle indirip kurmak.
Windows update abuk subuk driverlar kuruyo hatta bazen bi keresinde intel driveri yüklemişti oysaki sistemimde intel ile alakalı hiçbi parça yok full amd var sistemde intel driveri yüklüyo direkt resmi web siteden indir update tehlikeli valla bak

Yok indirilmiyo media creation tool veriyo o kadar onun içindede sürüm seçme ekranı var format sırasında geliyo Düz home mu kuracan pro mu kuracan home single language edition mu kuracan diye soruyo media creation tool'un verdiği iso format sırasında
Media Creation Tool Windows 10 için değil miydi? Evet hocam direkt olarak ISO indiriliyor artık.

Nasıl indirmem lazım ekran kartını genel de elle indiriyorum onun haricinde ne yapmam lazım?
Chipset driverini falan onlarıda elle indireceksin physx microsoft visual c++ falan onlar biraz işkence gibi gelir heleki bütün microsoft visual c++'leri yüklemek bide ekran kartı driverini ve chipset driverini kurarken full install yap kafan rahat olur

Geri