W10'dan W11 geçilir mi?

Crackli oyun uygulama açılmıyor. 24

24h4 sürümünde orjinal olmayan hiçbirsey çalışmaz , hata verir. Oyun, uygulama , 3. Parti vs. 24h2 kullanırsanız sorun yok onda ama benim laptopta stabil değil. (13620h 4060 olduğu halde)
Tamamen yalan, kendi bilgisayarımda Windows 11 kuruluyken Kingdomcome 2: Deliverance oynadım crackli bir şekilde.

W10 LTSC mi geçiyim W11 mi geçiyim AtlasOS mu geçiyim help.
AtlasOS Windows 10 ve 11 sürümlerinde de mevcut. Hangi işletim sistemini kullanacağınız tamamen sizin kişisel tercihiniz. Ama ben iki sürümde de AtlasOS kullanmanız taraftarıyım. İnternet üzerinden öğretici videoları var, izlemenize bile gerek yok gerçi, o kadar kolay bir şey.

24h4 oynayamazsin. Korsancilar cracki win11 göre çalıştırmaya basardiysa bilemem. Bunu bilerek geçin.
İşletim sisteminin çıktığı ilk gün ilk saniye denediyseniz tabi çalışmaya bilir, diğer türlü çalıştıramamanız sizden kaynaklı bir şey. Windows 11 çıktığından beri sorunsuz bir şekilde crackli oyunlar oynayabiliyorm.

İşletim sisteminin çıktığı ilk gün ilk saniye denediyseniz tabi çalışmaya bilir, diğer türlü çalıştıramamanız sizden kaynaklı bir şey. Windows 11 çıktığından beri sorunsuz bir şekilde crackli oyunlar oynayabiliyorm.
Siz Windowsun kurulu olduğu yere korsan oyun kurup calistirabiliyor musunuz

AtlasOS Windows 10 ve 11 sürümlerinde de mevcut. Hangi işletim sistemini kullanacağınız tamamen sizin kişisel tercihiniz. Ama ben iki sürümde de AtlasOS kullanmanız taraftarıyım. İnternet üzerinden öğretici videoları var, izlemenize bile gerek yok gerçi, o kadar kolay bir şey.
AtlasOS'i kullanmak istemezsenizde Youtube tech camiasında çok iyi tanınan Chris Titus'ın Winutil yazılımını kullanabilirsiniz. Windows 10'da tam olarak düzgün çalışmıyor çünkü Windows 11 için özel yapıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz Windowsun kurulu olduğu yere korsan oyun kurup calistirabiliyor musunuz
Windows'un system32 gibi klasörlerine değil de normal bir şekilde Program Files yada Games klasörlerinde sorunsuz bir şekilde çalıştıraibliyorum tabi ki de.

Selam. Kimisi geç diyor, kimisi geçme diyor. Oynadığın oyunlara göre değişir diyor. Birazdan format atacağım. (İLK DEFA) ISO indireceğim karar veremedim. Yardım edin lütfen. Bir de hangi sürümü indirmeliyim, link atar mısınız?
Home Single Language edition sürümünü indir en iyisi o pro sürümde gereksiz şeyler var single languageda gereksiz dil dosyalarını indirmiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,523
Üyeler
183,297
Son üye
yunusyelgec
Geri