Win 11 geçme dostum. 10 daki akıcılık yok ram 32 falan olması lazım. 16 yetmiyor nerdeyseAlıntıyı görüntüle
Ekran kartı driverim 22h2 veya win11 istiyor bu yüzden ltsc bulamadım bu 3 sürümden birini kurmalıyım hangisi daha hafif hangisini önerirsiniz
arc a750
bende aynı düşünüyorum win 10 2021 ltsc de driver sorunu yaşıyorum bu yüzden 22h2 kurmam lazım hangi sürüm daha hafif bilgin var mıWin 11 geçme dostum. 10 daki akıcılık yok ram 32 falan olması lazım. 16 yetmiyor nerdeyse
Win 11 ağır çalışan veya 10 gibi hafif değil. Sürüm son sürüm ile arasında çok bir şey yok. Sözde düzelttiler diyorlar ama boş. Win 12 beklicez artık. İlla geçiceksen 22h4 işini görür. Ama o akıcılığı bulamıcaksınbende aynı düşünüyorum win 10 2021 ltsc de driver sorunu yaşıyorum bu yüzden 22h2 kurmam lazım hangi sürüm daha hafif bilgin var mı
dostum benim sorum win 10 22h2 için hangi sürüm daha hafif ben zaten win 10 kurmaak istiyorum lütfen konunun en üstüne bakar mısın 3 tane sürüm attımWin 11 ağır çalışan veya 10 gibi hafif değil. Sürüm son sürüm ile arasında çok bir şey yok. Sözde düzelttiler diyorlar ama boş. Win 12 beklicez artık. İlla geçiceksen 22h4 işini görür. Ama o akıcılığı bulamıcaksın
İkisi de aynı biri toplu lisans olan sürüm.dostum benim sorum win 10 22h2 için hangi sürüm daha hafif ben zaten win 10 kurmaak istiyorum lütfen konunun en üstüne bakar mısın 3 tane sürüm attım