Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

!Yardım! Razer Synapse Sync Conflıct Nedir?

İlk başta yazdığımı, yeni hesap açmanı öneririm.
  2. Nicksiz

Normalde PC de 1 den fazla Razer cihaz olduğunda bu hatayı verebiliyor. Cihazların bulut sistemleri çakışıyor vs. Ama sende güncellemeden kaynaklı bug vs. sebep olmuş olabilir.
  3. Nicksiz

Dostum dediğim gibi bulut çakışması yaşanmış. Yeniden düzenlemek için en son hangi kayıtları yüklemek istiyorsunuz diyor. Bulut kaydını seçebilirsin(2. kutucuk olan).
  4. Nicksiz

Hata veren Synapse hesabını kapatıp yeni hesap açmayı deneyebilir misin?
  5. Nicksiz

Senkronizasyon çakışması olduğunu belirtiyor. Kaç tane Razer ekipmanı kullanıyorsun?
  6. Nicksiz

OPERA YOUTUBE DE HESABIMA GİREMİYORUM YARDIM LAZIM.

Hocam chrome da da reklamları engelleyebilirsin. Youtube Adblock uzantısını indir reklamlar kalkar.
  7. Nicksiz

Opera kullanmadığım için ayarlarını felan bilmiyorum. Benden buraya kadar maalesef :(
  8. Nicksiz

Silip tekrar yüklemeyi denedin mi Opera'yı?
  9. Nicksiz

Ne gibi bir hata oluştu diyor?
  10. Nicksiz

Bu program güvenli mi?

Güvenli. Ama yanlış gösterdiği de oluyor.
  11. Nicksiz

En iyi antivirüs programı hangisi?

Kaspersky iyidir.
  12. Nicksiz

işlemci AMD Ryzen 5 1600 af 12nm sipariş verdim CPU Z de 14 nm yazıyı

Hiç uğraşma en iyisi iade et sistemi
  13. Nicksiz

Bir kanıt sunmana gerek yok ya işemcinin 14 nm olduğunu anladım eminim dersin. Ama evet cpu-z programını söylersen anlarlar diye düşünüyorum
  14. Nicksiz

Sen en iyisi vaktini burda harcamak yerine iletişim kur onlarla, mağduriyetini mutlaka gidermek zorundalar. Eğer elimizde AF yok şuan değişim yapamayız derlerse ki öyle dicekler ellerinde yok çünkü. Ozaman seninde sistemi komple iade edip paranı geri almanı öneririm
  15. Nicksiz

Stoğun bitmesine yakın bir zamanda aldıysan sistemi belki sana ellerinde kalmadığı bir zamana denk gelmişlerdir. 14nm takıp göndermiş olabilirler. Esnaf sonuçta bunlarda yüzde yüz güvenilir diyemeyiz.
  16. Nicksiz

Aynı işlemciyi kullandığım için bu kadar emin konuşuyorum. CPU-Z programındada aynı sürümü kullanıyoruz ama bende 12nm yazıyor. Çünkü benimki AF modeli, sende de 12nm yazması gerek ama yazmıyorsa demekki AF göndermemişler sana
  17. Nicksiz

Dostum thread dediğin farklı bir şey işlemcinin nm değil o. Graphics kısmı ise ekran kartının özelliklerinin bulunduğu yerdir. Senin şuan %99 ihtimalle işlemcin AF değil
  18. Nicksiz

Ve ellerinde şuan gamegarajın AF stoğu kalmadı diye biliyorum, değişime göndersen bile AF veremezler sana sanırım. En iyisi müşteri hizmetleriyle konuş sistemi komple iade et veya bir şekilde sana AF modeli bulmalarını iste 1594297635
  19. Nicksiz

Dostum bendede r5 1600 AF modeli var ve CPU-Z programında 12nm olarak gösteriyor. Aynı sürüm yüklü bendede. Eğer sende CPU-Z de 14nm gösteriyorsa ki attığın fotoda öyle sana yanlış işlemci göndermişler
Top Bottom