Neler Yeni

OPERA YOUTUBE DE HESABIMA GİREMİYORUM YARDIM LAZIM.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar reklamsız olduğu için opera kullanıyorum ve youtube ye ordan giriyorum ama yt hesabımdan çıkış yapılmış ve tekrar giremiyorum bir hata oluştu diyor.chrome de sorunsuz hesabıma giriş çııkış vb yapabiliyorum sorunumu nasıl çözerim yardım lazım iyi forumlar.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar reklamsız olduğu için opera kullanıyorum ve youtube ye ordan giriyorum ama yt hesabımdan çıkış yapılmış ve tekrar giremiyorum bir hata oluştu diyor.chrome de sorunsuz hesabıma giriş çııkış vb yapabiliyorum sorunumu nasıl çözerim yardım lazım iyi forumlar.
Ne gibi bir hata oluştu diyor?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne gibi bir hata oluştu diyor?
resim_2021-03-02_151558.png
oturum aç dediğim zaman böyle oluyor.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Opera kullanmadığım için ayarlarını felan bilmiyorum. Benden buraya kadar maalesef :(
yinede teşekkürler chrome de youtube deki reklamlar yüzünden baya sinirleniyorum ondan opera kullanıyorum eskiden sorun yoktu 3 4 gündür böyle.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
yinede teşekkürler chrome de youtube deki reklamlar yüzünden baya sinirleniyorum ondan opera kullanıyorum eskiden sorun yoktu 3 4 gündür böyle.
Hocam chrome da da reklamları engelleyebilirsin. Youtube Adblock uzantısını indir reklamlar kalkar.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

MikoBura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
İbrahim Akın Lekesiz
Brave tarayıcıyı öneririm çok güzel kullanışlı kendi içinde ödül sistemi var istersen açabilirsin kendi reklamlarını gösteriyor nadiren ve sana para veriyor bunun karşılığında. Kendi içinde Tor var. Koyu teması ve kendi içinde AdBlocker'i var. Koruma ağı var scamlist gibi bir şey sayesinde phising sitelerine girince seni uyarıyor. 1-2 yıldır kullanıyorum çok güzel hemde direk google veya operadaki tüm verileri aktarabiliyorsun kurulumda. Tek sıkıntısı Google Senkronizasyonu yok ama o da o kadar sıkıntı değil.

Top Bottom