Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Steam Idle Master güvenilir mi?

Hiçbir zaman 3.parti yazılımlar güvenilir değildir fakat kullanıp sorun yaşayana pek denk gelmedim.
  2. Oneomous

YOUTEBE VİDEO DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU

youtube demek Video internet olarak yüklendikten sonra videoyu işliyor ve işledikten sonra 360pden ana yüklediğin çözünürlüğe yükseliyor video boyutuna göre süre değişir 10dakikalık bir videoyu 5 10 dakika içinde işlenir tahminimce.
  3. Oneomous

YOUTEBE VİDEO DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU

Video kalitesine bakarsanız 360p gözükecektir. 5 10 dakika sonra tekrar f5 yapıp kontrol edin asıl çözünürlüğü gelince bakın.
  4. Oneomous

Chrome mi opera gx mi ?

Tarayıcı iyisi kötüsü olarak bakmıyorum görünüşü ve özelliklerine bakıyorum opera gx hoş geliyor.
  5. Oneomous

CCleaner için yıllık 174TL değer mi?

Valla mı çok teşekkürler ediyorum çok bilgili bir insansın.Alt tarafı yanlış kişiyi etiketlemişim.Etiketleyeceğim kişi bu kişiydi onunla konuşuyoruz konuyla alakan olmadan neden kanıtlama çaban var ?
  6. Oneomous

Daha önce olan mesajları okumayı denemelisin,sana söylemedim bile :)
  7. Oneomous

Son derece ciddiyim,eskiden bir zaman kullandım paralı alıp fakat ona rağmen virüs bulaştığı vs oluyor.
  8. Oneomous

Bence alma zaten virüs programlarına felan para vermek saçma,virüs programı olunca virüs bulaşmıyor mu ne yani ?
  9. Oneomous

Antivirüs programı fps düşürür mü ?

Virüs çok bulaştıran biri değilsen kullanmanı önermem
  10. Oneomous

Obs Studio nasıl kullanılır

Kayıt alacaksan nvidia ekran kartın varsa shadowu öneriyorum amd ise youtubeden obs video ayarlarına baksan az çok anlarsın
  11. Oneomous

OBS Oyun Kayıt Ayarları Nasıl Olmalıdır?

Evet boyutları fazla oluyor zaman konusunda problemin yoksa sp ile çekmelisin İdeal ayarları deneyerek bulmanı öneriyorum.
  12. Oneomous

OBS Oyun Kayıt Ayarları Nasıl Olmalıdır?

Nvidia shadowplayi kullanmayı deneyin. Daha iyi performans ve görüntü kalitesi alırsınız.
  13. Oneomous

Driver yükleme güncelleme

Bende elinizle yüklemenizi öneriyorum ama driver booster var kullanmadım arkadaş kullandı valorant oynuyorsan anticheati sorun çıkarıyor.
  14. Oneomous

Discord Ses Gelmiyor

Aynı sorun arkadaşlarda vardı ve çözemedik telefon ile geliyordu oyunun hatası sanırım.
Top Bottom