Hayır asla almayın regedit ayarlarını yerle bir ediyorCCleaner verileri çalıp satıyor diyorlar. Yani Avastla aynı şirket diye duymuştum. CClenaer alınır mı?
Hangi programı önerirsiniz?Hayır asla almayın regedit ayarlarını yerle bir ediyor
Yıllık 350TL fazla geliyor birde yaşım çok küçük ailemi inanılmaz zor ikna ederim. Yılda rahat 500TL birikir benim kumbara da ama işte kabul etmezler. Aslında sadece merak ettim alınır mı alınmaz mı alma ihtimalim %1.Kaspersky al
Hangi programı önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıllık 350TL fazla geliyor birde yaşım çok küçük ailemi inanılmaz zor ikna ederim. Yılda rahat 500TL birikir benim kumbara da ama işte kabul etmezler. Aslında sadece merak ettim alınır mı alınmaz mı alma ihtimalim %1.
Hem para verip hem sistemini bozacaksın XDYıllık 350TL fazla geliyor birde yaşım çok küçük ailemi inanılmaz zor ikna ederim. Yılda rahat 500TL birikir benim kumbara da ama işte kabul etmezler. Aslında sadece merak ettim alınır mı alınmaz mı alma ihtimalim %1.
Bence alma zaten virüs programlarına felan para vermek saçma,virüs programı olunca virüs bulaşmıyor mu ne yani ?CCleaner verileri çalıp satıyor diyorlar. Yani Avastla aynı şirket diye duymuştum. CCleaner alınır mı?
Madem o kadar paran yok boş yere harcama.Hangi programı önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıllık 350TL fazla geliyor birde yaşım çok küçük ailemi inanılmaz zor ikna ederim. Yılda rahat 500TL birikir benim kumbara da ama işte kabul etmezler. Aslında sadece merak ettim alınır mı alınmaz mı alma ihtimalim %1.
ciddi misiniz?Bence alma zaten virüs programlarına felan para vermek saçma,virüs programı olunca virüs bulaşmıyor mu ne yani ?
kalsın hocam free de iş görür.Zaten onu kullanıyorum.
fikrim yok fakat alanların sorun yaşamadığını biliyorum.Onlar çalıntı falan değildir değil mi? OEM key gibi bir şey mi acaba?
WiseHangi programı önerirsiniz?
Wise Registry CleanerCCleaner verileri çalıp satıyor diyorlar. Yani Avastla aynı şirket diye duymuştum. CCleaner alınır mı?