Merhaba Eymen,CCleaner verileri çalıp satıyor diyorlar. Yani Avastla aynı şirket diye duymuştum. CCleaner alınır mı?
Teşekkürler.Merhaba Eymen,
CCleaner yazılımı bilgisayarınızın system32 klasörüne kayıt defterinize zarar verir. Aynı zamanda sisteminizde bir arka kapı oluşturur. CCleaner Microsoft Security Essentials'da dahil çoğu removal tool, anti-malware ve anti-virüsün potansiyel olarak istenmeyen yazılım, yani PUP listesine girmiştir.
CCleaner yerine Wise Care 365,Wise Registry Cleaner,Wise Disk Cleaner veya BleachBit gibi yazılımlara yöneliniz.
Önemli değil.Teşekkürler.
Gerçekten şaka gibiler. CCleaner diyor arkadaş bunlar anti-virüsten bahsediyor.ciddi misiniz?
Gerçekten şaka gibiler. CCleaner diyor arkadaş bunlar anti-virüsten bahsediyor.
Önemli değil.
CCleaner'ın yaptığı işlemler basit. Tarayıcı önbelleğini temizlemek,geri dönüşüm kutusunu boşaltmak gibi.
Bu işlemleri kendiniz de yapabilirsiniz.
İyi günler.
WowowowowMerhaba Eymen,
CCleaner yazılımı bilgisayarınızın system32 klasörüne ve kayıt defterinize zarar verir. Aynı zamanda sisteminizde bir arka kapı oluşturur. CCleaner Microsoft Security Essentials'da dahil çoğu removal tool, anti-malware ve anti-virüsün potansiyel olarak istenmeyen yazılım, yani PUP listesine girmiştir.
CCleaner yerine Wise Care 365,Wise Registry Cleaner,Wise Disk Cleaner veya BleachBit gibi yazılımlara yöneliniz.
Merhaba Linux,Wowowowow
Hocam na'aptın sen?
Bu yazı ne böyle?
Pardon yanlış yazdım.
Merhaba Treyarch,
Son zamanlarda yazma tarzınızda büyük değişiklikler görüyorum.
Gayet güzel fakat bunun özel bir sebebi var mıdır?
Sen bana 50 tl ver ben bozarim sistemi en azindan kimin bozduğunu bilirsinCCleaner verileri çalıp satıyor diyorlar. Yani Avastla aynı şirket diye duymuştum. CCleaner alınır mı?
Son derece ciddiyim,eskiden bir zaman kullandım paralı alıp fakat ona rağmen virüs bulaştığı vs oluyor.ciddi misiniz?
Arkadaş CCleaner'dan bahsediyor sen anti-virüs diyorsun? CCleaner'ın zararlı olduğunu bizde biliyoruz.Son derece ciddiyim,eskiden bir zaman kullandım paralı alıp fakat ona rağmen virüs bulaştığı vs oluyor.