Neler Yeni

CCleaner için yıllık 174TL değer mi?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
CCleaner verileri çalıp satıyor diyorlar. Yani Avastla aynı şirket diye duymuştum. CCleaner alınır mı?
Merhaba Eymen,

CCleaner yazılımı bilgisayarınızın system32 klasörüne ve kayıt defterinize zarar verir. Aynı zamanda sisteminizde bir arka kapı oluşturur. CCleaner Microsoft Security Essentials'da dahil çoğu removal tool, anti-malware ve anti-virüsün potansiyel olarak istenmeyen yazılım, yani PUP listesine girmiştir.

CCleaner yerine Wise Care 365,Wise Registry Cleaner,Wise Disk Cleaner veya BleachBit gibi yazılımlara yöneliniz.

pentiti

80+ Silver
Merhaba Eymen,

CCleaner yazılımı bilgisayarınızın system32 klasörüne kayıt defterinize zarar verir. Aynı zamanda sisteminizde bir arka kapı oluşturur. CCleaner Microsoft Security Essentials'da dahil çoğu removal tool, anti-malware ve anti-virüsün potansiyel olarak istenmeyen yazılım, yani PUP listesine girmiştir.

CCleaner yerine Wise Care 365,Wise Registry Cleaner,Wise Disk Cleaner veya BleachBit gibi yazılımlara yöneliniz.
Teşekkürler.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Önemli değil.

CCleaner'ın yaptığı işlemler basit. Tarayıcı önbelleğini temizlemek,geri dönüşüm kutusunu boşaltmak gibi.

Bu işlemleri kendiniz de yapabilirsiniz.

İyi günler.
Merhaba Eymen,

CCleaner yazılımı bilgisayarınızın system32 klasörüne ve kayıt defterinize zarar verir. Aynı zamanda sisteminizde bir arka kapı oluşturur. CCleaner Microsoft Security Essentials'da dahil çoğu removal tool, anti-malware ve anti-virüsün potansiyel olarak istenmeyen yazılım, yani PUP listesine girmiştir.

Wowowowow
Hocam na'aptın sen?
Bu yazı ne böyle?
Pardon yanlış yazdım.

Merhaba Treyarch,

Son zamanlarda yazma tarzınızda büyük değişiklikler görüyorum.

Gayet güzel fakat bunun özel bir sebebi var mıdır?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Wowowowow
Hocam na'aptın sen?
Bu yazı ne böyle?
Pardon yanlış yazdım.

Merhaba Treyarch,

Son zamanlarda yazma tarzınızda büyük değişiklikler görüyorum.

Gayet güzel fakat bunun özel bir sebebi var mıdır?
Merhaba Linux,

Evet, var. Ben THE_MILLER'ın oğlu olduğum için yazım şeklimi değiştirme gereği duydum.

İyi günler.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Neden antivvirüs kullanma ihtiyacı duyuyosun.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
CCleaner verileri çalıp satıyor diyorlar. Yani Avastla aynı şirket diye duymuştum. CCleaner alınır mı?
Sen bana 50 tl ver ben bozarim sistemi en azindan kimin bozduğunu bilirsin

Top Bottom