Onun biraz zaman geçmesi gerek 360p olur 1 gün veya 3 saate falan 1080pye çıkarŞey evet ?
bildiğim kadarıyla hemen tam çözünürlükte yayınlamıyor videoyu youtube o yüzden bir çok yt videoyu çekiyo tam yüklendikten sonra yayınlıyorArkadaşlar 60 Fps Oyun Videosu Çektim Adobe Premier Pro'dan bütün renderleri denedim uygun olanları ama youtebe aşırı kötü piksel yayınlıyor videoyu sorun nedir nolur yardım edin.
Video kalitesine bakarsanız 360p gözükecektir. 5 10 dakika sonra tekrar f5 yapıp kontrol edin asıl çözünürlüğü gelince bakın.Şey evet ?
Dostum bu doğrusa çok teşekkür ederim sinir krizi geçirdim cidden.Onun biraz zaman geçmesi gerek 360p olur 1 gün veya 3 saate falan 1080pye çıkar
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKKÜR EDERİM <3Video kalitesine bakarsanız 360p gözükecektir. 5 10 dakika sonra tekrar f5 yapıp kontrol edin asıl çözünürlüğü gelince bakın.
youtube demekyt derken aydınlatır mısın o nedir cahilim biraz
youtuber yaniyt derken aydınlatır mısın o nedir cahilim biraz
Teşekkürleryoutube demek
Video internet olarak yüklendikten sonra videoyu işliyor ve işledikten sonra 360pden ana yüklediğin çözünürlüğe yükseliyor video boyutuna göre süre değişir 10dakikalık bir videoyu 5 10 dakika içinde işlenir tahminimce.
<3youtuber yani
mesela barış özcan bir videoyu çekiyor 4k renderliyor
ardından yüklemeye başlıyor tam yüklenince yayımlıyor