Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

Süperonline 500 mbps İyi Mi?

4 5 sene önce suporonline kullanmıştım o da 16mbps idi çok hatırlamıyorum kesinti oluyor muydu çok fazla
  2. Özgürcan

Süperonline 500 mbps İyi Mi?

altyapı destekliyorsa 500 mbps çok mantıklı
  3. Özgürcan

gibir.net güvenilir mi

valla bende öyle gördüm direkt telefon numaramı verdim bakalım dönüş yaparlarsa ona geçeceğim 110tl paketi gayet iyi
  4. Özgürcan

Wifi adaptör önerir misiniz? ?

bağlanır ek cihaz o attığın şey oluyor
  5. Özgürcan

VAR mı Bundan Daha Kötü İnternet?

modem yerine karton kutu koymuşlar herhalde
  6. Özgürcan

İnternet Hızlarınız Nedir ?

35 e 5.5 paket speed test de 29 a 5.5
  7. Özgürcan

Ucuz TT 35mps internet kullanan varmı ?

degısmıs olabılır detaylı ıcın subesıne gıdebılırsın bız oraya gıttık
  8. Özgürcan

kampanyamı bulamadım da soylersen gosterırler ayrıyetten 50 ındırme 115tl ona da bakabılırsın 1604087027 https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/ilk-ay-bizden.aspx
  9. Özgürcan

95tl 35 ındırme 5 yukleme kullanıyorum 1604086769 90tl de olabılır
  10. Özgürcan

Turkcell vdsl 100mbps 129tl yazıyor

superonlıne alt yapı sorgulama 100mbps alabılıyor musun ona bır bak sonra konus oluyorsa yaptır
  11. Özgürcan

Starlink 99 Dolarla Denemeye Açılmış Sizce Nasıl?

herkese yuksek hızlı daha ucuz ınternet dıye tanıtıyor ama amerıka ordusuna calısıyor :D sneak 100
  12. Özgürcan

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

altyapı basvurusu yapabılırsın komsuların ne kullanıyor pekı onu da ogren sonra en ucuz hangısıyse ona yonel 12de oyun ındırmede sıkıntı yasarsın belkı ama 1080p vıdeo fılm ızlersın
  13. Özgürcan

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

altyapısı yokmus ondan oyle hangısının altyapısı varsa ona gec hıcbırı yoksa superbox var o bıraz tuzlu superonlıne 4.5g hızında verıyor oraada sızın ıyı cekıryorsa superonlıne yuksek hızla kullanıyorsun ama baya pahalı ve kotalı
  14. Özgürcan

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

superonlıne vodofone fln onlara bak barı 16mpbs ucuza
  15. Özgürcan

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

ss atsana
  16. Özgürcan

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

evet modem onemlı onlar verır zaten sana modem tarıfıne yansıtırlar ay ay odersın yarın konus sen
  17. Özgürcan

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

orda tarıfe 75tl 35 alıyon 10tl daha verırsen 100kadar alırsın 100degıl maks ne desteklıyorsan arıyıp konusup ogrenmek gereklı https://turk.net/kobi-altyapi-hiz-sorgulama buradan bakabılırsın
  18. Özgürcan

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

maks 16 alırsın o zaman modem den kaynaklıda olabılır sana ne verdıler bılmıyorum ama zaten adsl vermıslerdır baska bak belkı 16dan daha yuksek bulursun yanlıs hatırlıyorda olabılırım adsl 24 de alabılırsın
  19. Özgürcan

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr/ bu senın kullandıgın fırmanın baska baska fırmanın ısmını yazıp alt yapı sorgulama yaz cıkar ınternette
  20. Özgürcan

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

sen bı once altpayı sorgula sonra tarıfelere bakarsın benım tarıfımı alman sorun olmayacagı anlamına gelmıyor 1602797332 sure uzunsa paranız varsa odeyın musterı hızmetlerının yapamadıgı seyı bız hıc yapamayız :D komsularını ne kullanıyor onu ogrenın ona gore bı fırmaya gecıs yapın
Top Bottom