90tl de olabılır95tl 35 ındırme 5 yukleme kullanıyorum
Ttnet hiper net kullanıyorum 50mb sınırsız 6-7 up tivibu full paket 130 tl bir sıkıntısı yok.Türk telekom da olup 35 mps interneti ucuz kullanan varmı ? Ben aradıgımda en ucuz 114 TL fiyat çektiler.
50 mps Türk telekom mu ?TT ucuz değil ki.
115Tl fiyat da çokmuş. 120Tlye 50mbps varken.
Bana 100 tl yi geçmemesi lazım. Yoksa pisikolojim bozuluyor.Ttnet hiper net kullanıyorum 50mb sınırsız 6-7 up tivibu full paket 130 TL bir sıkıntısı yok.
Evet paket normalde 120 tl diye biliyorum 24 ay sözleşmesi yaptığında fiyat düşüyor haberin olsun.50 mps Türk telekom mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 100 TL yi geçmemesi lazım. Yoksa pisikolojim bozuluyor.
kampanyamı bulamadım da soylersen gosterırler ayrıyetten 50 ındırme 115tl ona da bakabılırsın50 mps Türk telekom mu ?
Bana 100 TL yi geçmemesi lazım. Yoksa pisikolojim bozuluyor.
kampanyamı bulamadım da soylersen gosterırler ayrıyetten 50 ındırme 115tl ona da bakabılırsın
35 mps yi sordum 3 tane fiyat çekti en ucuzu 114 tl idi.kampanyamı bulamadım da soylersen gosterırler ayrıyetten 50 ındırme 115tl ona da bakabılırsın
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Türk Telekom ile evde internet daha avantajlı! Yeni müşterilerimiz için özel hazırlanmış kampanyaları kaçırmayın, hemen keşfedin.bireysel.turktelekom.com.tr
Kablonete baktınmı ?Türk telekom da olup 35 mps interneti ucuz kullanan varmı ? Ben aradıgımda en ucuz 114 TL fiyat çektiler.
degısmıs olabılır detaylı ıcın subesıne gıdebılırsın bız oraya gıttık35 mps yi sordum 3 tane fiyat çekti en ucuzu 114 TL idi.
130 bana cok gelir. 100 tl yi geçmemesi lazımHiperNet 35 Mbps Paket kullanıyorum. 33 Mbps Download, 5.5 Mbps Upload alıyorum.130 TL
Türk telekom lazım.Kablonete baktınmı ?