Fiyatı kaç fiyatı?Sizce nasıl yoksa Türknet'e mi geçmeliyim Türknet 100 Mbps veriyor Süperonline 500 mbps veriyor.
Güzel fiyatı var geçilebilir.220 galiba geçen gün öyle söylemişlerdi galiba.
500 Mbps Superonline 12 aylık 200 TL.Sizce nasıl yoksa Türknet'e mi geçmeliyim Türknet 100 Mbps veriyor Süperonline 500 mbps veriyor.
4 5 sene önce suporonline kullanmıştım o da 16mbps idi çok hatırlamıyorum kesinti oluyor muydu çok fazlaKesinti sorunları falan olur mu?
Yüksek hızlara ihtiyacınız yoksa ve fazla para vermek istemiyorsanız 100 Mbps de yeterli bence. NetSpeed de 100 Mbps paket 135 TL. TürkNet yerine NetSpeede de geçebilirsinizSizce nasıl yoksa Türknet'e mi geçmeliyim Türknet 100 Mbps veriyor Süperonline 500 mbps veriyor.
Süperonlineda çok fazla internet gider mi ve sorun yaşar mıyım?Yüksek hızlara ihtiyacınız yoksa ve fazla para vermek istemiyorsanız 100 Mbps de yeterli bence. NetSpeed de 100 Mbps paket 135 TL. TürkNet yerine NetSpeede de geçebilirsiniz
Fiberde genelde sorun çok az oluyor. Bende gibirnet kullanıyorum ama superonline 500mbps paketine gecmeyi düşünüyorum.Süperonlineda çok fazla internet gider mi ve sorun yaşar mıyım?