Neler Yeni

TÜRK TELEKOM REZİLLİĞİ

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aga bilgisayar daha yok çaktırma bilgisayar gelsin bir haftaya internet kesilir 🤣😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama iyi internet bence bu bitince 300 veya 400 kotalıya geçeriz büyük ihtimal çok fiyat farkı yok heralde uzun kullaniciyiz ya
Neden kotalı alıyorsunuz?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Usta 90 TL 6mbps değişelim tarifa para para para Allah'ı yok bunların vallaha çıldıracağım ya ulan bir de gelmiş diyorlar ki 2 sene uzatın 16mbps verelim 😂😂😂😂
tarıfe degıstırınce mı 2yılını doldurmanın beklıyorlar

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır Türk Telekom kullanıyorum ve sizlere birkaç bişey anlatayım.İnterneti ilk aldığınız zamanlar iyi olabilir fakat süre geçince ilgilenmiyorlar.Şimdi durum şu 90 TL verip 6 MBPS alıyoruz.Arıyorum müşteri hizmetlerini Atakan Bey bulunduğunuz yerde bağlantı kopmaları tespit ettik diyor ulan FPS oyun oynuyacağım ping 1000 olmuş. Çıldırdım 2.kez aradım diğer hafta yine aynı şeyi diyip arıza ekibine bildirdi.3 gün geçti ping gene yükseldi sonra kampanyaya baktım ve 12 MBPS 90 TL sordum dedim ki tarife değişelim diyor ki yine para ödeyeceksin yav arkadaş sen koca şirketsin gelip bize para para para dileniyor resmen. Arkadaşlar aranızda elbet memnun olan vardır fakat memnun 1 se şikayetçi 1000 inanın artık çıldırdık.Yeni nete geçecek arkadaşlara tavsiyem gerekirse müşteri hizmeti olmasın yine yüksek MBPS vereni alın bunun gibi dolandırıcı şirketlerin müşteri hizmetleri varda ne oluyor. Ne olur abuk sabuk yorum yapmayın . Bilgilendirmek istedim.
Ttne kullaniyorum .
120 tl ye 50mbps hiz alıyorum.
Ping degerlerimde gayet iyi.
Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ben memnunum

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Nasıl aga ya ben bi arayıp konuşayım
sen bı once altpayı sorgula sonra tarıfelere bakarsın benım tarıfımı alman sorun olmayacagı anlamına gelmıyor

Hayır diyorlar ki sözleşme bitince yenisini imzalayın.
sure uzunsa paranız varsa odeyın musterı hızmetlerının yapamadıgı seyı bız hıc yapamayız :D komsularını ne kullanıyor onu ogrenın ona gore bı fırmaya gecıs yapın

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bu konu başlığında açılan 23021390213. konu.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sen bı once altpayı sorgula sonra tarıfelere bakarsın benım tarıfımı alman sorun olmayacagı anlamına gelmıyor

sure uzunsa paranız varsa odeyın musterı hızmetlerının yapamadıgı seyı bız hıc yapamayız :D komsularını ne kullanıyor onu ogrenın ona gore bı fırmaya gecıs yapın
Usta bizim yanlış hatırlamıyorsam kadın bana altyapınız iyi ama kopmalar yaşıyorsunuz dedi altyapım iyi mi nasıl öğrenirim

Bu konu başlığında açılan 23021390213. konu.
Usta ne yapalım ama illallah ettirdiler ya.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Usta bizim yanlış hatırlamıyorsam kadın bana altyapınız iyi ama kopmalar yaşıyorsunuz dedi altyapım iyi mi nasıl öğrenirim

https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr/ bu senın kullandıgın fırmanın baska baska fırmanın ısmını yazıp alt yapı sorgulama yaz cıkar ınternette

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır Türk Telekom kullanıyorum ve sizlere birkaç bişey anlatayım.İnterneti ilk aldığınız zamanlar iyi olabilir fakat süre geçince ilgilenmiyorlar.Şimdi durum şu 90 TL verip 6 MBPS alıyoruz.Arıyorum müşteri hizmetlerini Atakan Bey bulunduğunuz yerde bağlantı kopmaları tespit ettik diyor ulan FPS oyun oynuyacağım ping 1000 olmuş. Çıldırdım 2.kez aradım diğer hafta yine aynı şeyi diyip arıza ekibine bildirdi.3 gün geçti ping gene yükseldi sonra kampanyaya baktım ve 12 MBPS 90 TL sordum dedim ki tarife değişelim diyor ki yine para ödeyeceksin yav arkadaş sen koca şirketsin gelip bize para para para dileniyor resmen. Arkadaşlar aranızda elbet memnun olan vardır fakat memnun 1 se şikayetçi 1000 inanın artık çıldırdık.Yeni nete geçecek arkadaşlara tavsiyem gerekirse müşteri hizmeti olmasın yine yüksek MBPS vereni alın bunun gibi dolandırıcı şirketlerin müşteri hizmetleri varda ne oluyor. Ne olur abuk sabuk yorum yapmayın . Bilgilendirmek istedim.
nee benim 110 tl 50 mbs türk telekom :)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Haklısın.
Bende memnun değilim.
12 mbps internete 70lira ödüyorum.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Yine pahalı

ADSL diyor
maks 16 alırsın o zaman modem den kaynaklıda olabılır sana ne verdıler bılmıyorum ama zaten adsl vermıslerdır baska bak belkı 16dan daha yuksek bulursun yanlıs hatırlıyorda olabılırım adsl 24 de alabılırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,819
Üyeler
164,916
Son üye
[XRipper]
Top Bottom