Yardım Türk Telekom İnternet sorunu

Reaksiyon skoru
11
Kocaeli Körfezde oturuyorum ve türk telekomdan 50 mbps internet aldık son zamanlarda internet çok kötü hiç stabil değil 500 ping ve hiç stabil olmayan internet 40 dan bir anda 10'a iniyor müşteri hizmetlerini aradık modemi aç kapı yapın diyolar yapıyoruz yine aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1691955547981.png

Kocaeli Körfezde oturuyorum ve türk telekomdan 50 mbps internet aldık son zamanlarda internet çok kötü hiç stabil değil 500 ping ve hiç stabil olmayan internet 40 dan bir anda 10'a iniyor müşteri hizmetlerini aradık modemi aç kapı yapın diyolar yapıyoruz yine aynı

Alıntıyı görüntüle
Dsl kablosu hasarlı olabilir. Modeme giren ince internet kablosu

Alıntıyı görüntüle
Binanızda türkcell superonlineın gponu var mı? Yani fiberi var mı? Varsa ona geçmenizi öneririm.

Belki binanızda yoktur sadece. Mahallenizdeki ve sokağınızdaki başka binalara bakabilirsiniz. Başka sokaklardaki binalara da bakabilirsiniz mahallenizdeki.
Hocam göknette benim burası max 35 mbit gösteriyor 600metreden sizin attığınız linkten sorgulatınca 100mbit lik pakette çıkıyor bu alt yapı var mı demek?

Ana TT kapasite kaynaklı sorun yaşamanız nerdeyse imkansız. VDSL yapıda olduğunuz için saha dolabı yoğunluğundan kaynaklı olabilir veya bölgesel bir bakım olabilir. X bir firmaya da geçseniz büyük bir ihtimal bölgesel bir durumsa bir çözüm olmaz.

Port değişim talebinde bulunun TT yapısında olduğunuz için TT duruma göre bunu yapabiliyor. Çözüm olmazsa Twitter hesabınızdan, yoksa açın; @umitonaltr @TTDestek etiketleyip sorununuzu yazın, ordaki ekipler ile sorunun takibini yaptırın.

Bunlar öncesinde modemsel ve iç tesisat sorunu olmadığına emin olun fakat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,503
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri