Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

İnternet sağlayıcınız nedir?

Türknet ama değiştirmeyi düşünüyorum fiyattan dolayı
  2. ŞahinBaşaran

TURKNETE %40 Zam geldi

Türknet kullanıyorum memnun gibiyim ama bu son zamlar biraz fazla geldi bundan dolayı gıbırnet netspeed veya millenicom geçmeyi düşünüyorum bu firmalarda zam yapacak ama türknet kadar yaparlar mı bilmiyorum.
  3. ŞahinBaşaran

Türknet Davet Kodu Alabilir Miyim.

ARU73FN49YCT buyrun
  4. ŞahinBaşaran

Yardım türk telekom hakkında sorular

Kabul ederseniz yapıyorlar diye biliyorum bende pek bilmiyorum ama bence ara sor şu anda çıksak ücret kesilir mi ne kadar kesilir modem bizde kalırmı diye sor
  5. ŞahinBaşaran

Yardım türk telekom hakkında sorular

Eğer yeni kabul etti ise baban sanırım belirli bir ücret karşılığında çıkabiliyorsunuz. Modem konusunu bende bilmiyorum belki alırlar belkide ücretini talep ederler.
  6. ŞahinBaşaran

Milleni.com mu ? Türknet mi ? Hangisine geçiş yapmalıyım?

Ben türknet kullanıyorum memnun sayılırım müşteri hizmetleri olmaması kötü bundan dolayı millenicom daha iyi olabilir çok farkları yok ayrıca gıbırnet ve netspeed'de tavsiye ederim.
  7. ŞahinBaşaran

TURKNET VS MİLLENİCOM

fiyat olarak aynılar ama millenicom'da whatsapp teknik desteğin olması 1 puan öne geçirebilir gıbırnet diye bir sağlayıcıda var onada bakabilirsin fiyat uygun olsun diyorsan
  8. ŞahinBaşaran

Türk net'e Geçtim Hızlar mükemmel

Bende bu paket için 95tl istiyorlar
  9. ŞahinBaşaran

Türk net'e Geçtim Hızlar mükemmel

Hayırlı Olsun Bende Türknet Kullanıyorum Şu Anda Memnunum İhşallah Bir Sıkıntısı Çıkmaz
  10. ŞahinBaşaran

Taahhütsüz İnternet Önerisi

e devlet üzerinden iptal ediliyor diye biliyorum
  11. ŞahinBaşaran

Taahhütsüz İnternet Önerisi

gıbırnet netspeed millenicom türknet
  12. ŞahinBaşaran

Türknet Online İşlemler Sorunumu Ne Kadar Süre İçinde Çözdü?

Bu arada online hizmetler 7/24 açıkmış geceleride bakan görevliler varmış ben bilmiyordum bunu ben sorunumu söyledikten sonra ilk başta sorunu tespit ettiler bilgisayarlarından türk telekom saha ekiplerini göndericeklerdi sonra türk telekom saha ekiplerinden rapor istenmiş raporda sorunun türk...
  13. ŞahinBaşaran

Azarlar gibi söylemiyorum gelip yazımı okumdan bana bilip bilmeden benim hakkımda yanlış şeyler yazmasınlar neden 2 gün içinde çözüldü aslında sorunu türknet hızlı çözdü ben kendim 2 gün içinde çözdüm online işlemlere geç yazdım çalışma saatleri dışında mesajlarını geç gördüm bazı şeyleri yanlış...
  14. ŞahinBaşaran

Haklısınız elektirikler sürekli kesilip açıldı modemde belki kendine kilitleyip koruma moduna almış olabilir
  15. ŞahinBaşaran

Sağol İhşallah umarım benim normal bir kullanıcı olduğumu türknet'den sıkıntılarda yaşadığımı türknet fanboyu olmadığımı türknetden 'şu anlık memnun olduğumu anlamışsınızdır' 1613698659 Aktardım Buyrun Bakın https://forum.donanimarsivi.com/konu/tuerknet-cok-duesuek-dowload.271243/#post-2672579...
  16. ŞahinBaşaran

Ben Zaten Kaç Kere Dedim Ama Siz Sanırım Bazı Şeyleri Görmek İstemiyorsunuz Ben Türknet'de sıkıntı yaşadımmı yaşadım bunu kaç kere yazdım şu anlık memnun olduğu yazdım ama sıkıntılarda yaşadım umarım bunu görmek istersin
  17. ŞahinBaşaran

Söylediğinize Benzer Bir Sorun Yaşamıştım
  18. ŞahinBaşaran

Türk Telekom Savunuyorsunuz Diye Bir Şey Demedim Ama Sen Bilirsin Orda Bana Göre Kötüydü Yazdım Size Göre Değil Bana Göre Kötüydü İleriyi Bilemeyiz Kendimde Söylüyorum İleride Ne Olacağını Bilmediğimi Türknet için dediğiniz nerdeyse çoğu sorunu türktelekomda yaşadım belkide türknetde'de yaşarım...
  19. ŞahinBaşaran

Şu Güncellememi Yapayım Bana Göre Bu Fiyatlarda En İyisi Netspeed Netspeed Geçicektim Ama Adresim Netspeed Sitesi Üzerinde Görünmüyordu Türknet Bana Bir Sıkıntı Yaşatırsa Netspeed Geçmeyi Düşünüyorum
  20. ŞahinBaşaran

Bende yılların türk telekom kullanıcısıyım ama türk telekom bana göre kötüydü türknet bana göre şu anlık iyi ama ilerde durum ne olur bilemem
Geri