Taahhütsüz İnternet Önerisi

Xxkovbiy

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar Nisan ayında köye gideceğim ve 3 ay kullanacağım internet gerekli,bilgisayarımı yanıma alıp kafa dinlemek istiyorum. Şuan aktif olarak kullanan arkadaşlarımız var ise hangi tarifeyi önerirler ? 3 ay sonra iptal etme bedeli falan iptal etmeyen şirketler olmasın ama.

Ttnet in yazlık internet kampanyası oluyor 3 ay açıyorsun sonra iptal ediyorsun sıkıntı olmuyor

Millenicom.

Millenicom öneririm.

Arkadaşlar Nisan ayında köye gideceğim ve 3 ay kullanacağım internet gerekli,bilgisayarımı yanıma alıp kafa dinlemek istiyorum. Şuan aktif olarak kullanan arkadaşlarımız var ise hangi tarifeyi önerirler ? 3 ay sonra iptal etme bedeli falan iptal etmeyen şirketler olmasın ama.
mileni

gıbırnet
netspeed
millenicom
türknet

arkadaşlar önerdikleriniz iptal edeceğim zaman telefonlara falan çıkmıyor öyle yorumlar alıyorum sorunumu karşılayacak insanlar çıkmıyor karşıma çoğu kişi şikayet ediyor. Şuan gidip 3 ay sonra kesin kapatabileceğim bir şirket lazım bana sadece 3 aylık bir sözleşme gibi düşünün

arkadaşlar önerdikleriniz iptal edeceğim zaman telefonlara falan çıkmıyor öyle yorumlar alıyorum sorunumu karşılayacak insanlar çıkmıyor karşıma çoğu kişi şikayet ediyor. Şuan gidip 3 ay sonra kesin kapatabileceğim bir şirket lazım bana sadece 3 aylık bir sözleşme gibi düşünün
e devlet üzerinden iptal ediliyor diye biliyorum

denediniz mi daha önce ? kurulum ücreti ne kadar veriliyor ?
Denedim ,3 aylık 300 gibi bir şey ödemiştim her şey dahil (kendi modemim vardı).Ama 3 aylık ücreti peşin alıyorlar . Sıkıntı yaşamadım bitince dilekçe verip iptal ettirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,447
Üyeler
174,728
Son üye
berat3883
Geri