Türk net'e Geçtim Hızlar mükemmel

Tam hayırlı olsun yazacaktım ki internet koptu. Anca gelebildi de mesaj atabiliyorum. İSS'm TürkNet. Gün geçtikçe daha sık kopuyor. Destek talebi açıyorum TT kaynaklı sorun yok siz modemin portlarını küfüryasakniz diyorlar.

Hayırlı olsun.
Türknet'i sadece YAPA olunca veya Fiber olunca öneriyoruz. :D
Ama ping bir tık yüksek geldi.
Ben 24/5 internet ile 4MS alıyorum.
banada ama öyle aşırı ping takıntısı olan biri değilim malum cihaz biraz ısınıyor yaklaşık 4 gündürde durmadan açık ondan olabilir ısınınca pingler artıyor

valla arkadaşlar anlatcak çok bir şey yok türknete geçtim
Alıntıyı görüntüle
bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
Ne kadar ödüyorsun

85
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ben sakaryadayım ping testleri istanbula birde turknet'in serverina hız testi yapsam büyük ihtimalle daha az çıkar
İyiymiş

valla arkadaşlar anlatcak çok bir şey yok türknete geçtim
Alıntıyı görüntüle
bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
Türknet yardım hattına bir kere speedtest ini at benim upload ım 1 2 geliyordu destek kısmından attım işte sistemimizde öyle gözükmüyor felan dediler sonra sabah 6 7 ye çıktı bir kere sende öyle yap istersen.

Türknet yardım hattına bir kere speedtest ini at benim upload ım 1 2 geliyordu destek kısmından attım işte sistemimizde öyle gözükmüyor felan dediler sonra sabah 6 7 ye çıktı bir kere sende öyle yap istersen.
upload 10 zaten daha allah katınamı çıkacak o.O2

Valla ben 89 Tl ye 75 Mbps alıyorum :d

Geri