Augustusll alinti alcaktim seninkine basmisim yanlislikla arkadas 10mbps aliyor
Augustusll alinti alcaktim seninkine basmisim yanlislikla arkadas 10mbps aliyor
he tamamAugustusll alinti alcaktim seninkine basmisim yanlislikla arkadas 10mbps aliyor
Müşteri hizmetleri harici iyi.Hayırlı olsun yakında bende geçmeyi düşünüyorumvalla arkadaşlar anlatcak çok bir şey yok türknete geçtim
Alıntıyı görüntüle
bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
teşekkür ederimMüşteri hizmetleri harici iyi.Hayırlı olsun yakında bende geçmeyi düşünüyorum
acıyorum lan bazen eski günlerime dönüyorumhayırlı olsun buda bizim canavar yakında nasanınkini geçecek Alıntıyı görüntüle
Destek talebini yanıtlama ve sorunu çözme hizmetleri, müşteri hizmetleri olan firmalardan kat kat iyi. kötülemek kolay...Müşteri hizmetlerini arayınca...
Pardon öyle bir destekleri yoktu.
2.4GHz ile bu hızlar imkansız derecede. 5GHz kullanıyorsunuzdur.bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
Evt işte 5GHz.modem siyah zyxel fiber modem üstüne tt damga basmış şu bakın
paketin adı nedir hocam ?Kablonet 90 TL
yalnız 2.4 ghz de 300 mbps destekler zaten yakından ama sen bilirsin ben bile kablonet kullanıyorum şimdi sana değerleri atarım.valla arkadaşlar anlatcak çok bir şey yok türknete geçtim
Alıntıyı görüntüle
bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
valla hatırlamıyorum ama kablo tv ile birlikte olan paket 100mpbs fiberpaketin adı nedir hocam ?
2.4 ghz de mümkün . kablonetin verdiği modemle sadece bazen 1 ms ping farkı ile 2.4 ghz 5 ghz nerdeyse aynı değerleri veriyor ve aynı oda içindeyken değil.2.4GHz ile bu hızlar imkansız derecede. 5GHz kullanıyorsunuzdur.
Teknik açıdan mümkün ancak bir apartmanda oturduğunuzu ve çevrenizde çokça ağ olduğunu düşündüğümde normalin üstünde.
Evt işte 5GHz.
Fiber olunca böyle oluyor malum.
Ben de VDSL ile 100Mbps almaya çalışayım..