Neler Yeni

Kablo ile 930mbps alırken 5ghz wifi ile 300mbps alıyorum sorun modemde mi

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
Anladım. m52'deki kablosuz ağ kartı sözde wifi 6 yani wifi 5 gücünde, ax desteği sırf olsun diye olan bir kablosuz ağ kartı olabilir. Modeminiz nedir bu arada?
zyxel turknetin verdiği modem

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Her seferinde elle bağlanmakla uğraşılmaz çünkü. 200 değil 600 alıcam diye.
Evinizin her köşesinde 5 ghz çekip çekmediğini denemeden nereden biliyorsunuz ve paranızın çöpe gitmesine nasıl razı olabiliyorsunuz? O zaman aboneliğiniz 200'e düşürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilmiyorum şuan bakamıyorumda maalesef çokta önemli değil zaten konuyu görünce yazayım dedim
Altında falan yazmıyor mu? İnternetten resmini atabilirsiniz.

lebron23

80+ Bronze
Evinizin her köşesinde 5 ghz çekip çekmediğini denemeden nereden biliyorsunuz ve paranızın çöpe gitmesine nasıl razı olabiliyorsunuz? O zaman aboneliğiniz 200'e düşürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altında falan yazmıyor mu? İnternetten resmini atabilirsiniz.
:)
5ghz zaten mesafeyle çekimi çok azalır. Ne saçma sapan yorum yaptın ya. Kablolu alıyorum o hızı merak etme.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
:)
5ghz zaten mesafeyle çekimi çok azalır. Ne saçma sapan yorum yaptın ya. Kablolu alıyorum o hızı merak etme.
Ne saçması? Paranızı çöpe atıyorsunuz. Ek olarak iki kat alttan bile 1-2 tırnak çekiyor 5 ghz. Tabii her binada çekecek anlamına gelmez.

lebron23

80+ Bronze
Ne saçması? Paranızı çöpe atıyorsunuz. Ek olarak iki kat alttan bile 1-2 tırnak çekiyor 5 ghz. Tabii her binada çekecek anlamına gelmez.
Dostum sıkıntılı mısın? Kabloluda o hızı alıyorum. İnterneti kullanan tek kişi de yok evde. Zaten turknette alt paket de yok.

Bilip bilmeden yok paran çöpe gidiyor amma boş yaptın.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Dostum sıkıntılı mısın? Kabloluda o hızı alıyorum. İnterneti kullanan tek kişi de yok evde. Zaten turknette alt paket de yok.

Bilip bilmeden yok paran çöpe gidiyor amma boş yaptın.
Telefon ve sanırsam tablette de 1 gbsn alabilme imkânınız var iken neden almak istemiyorsunuz ki?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
5ghz nin çekim gücünden haberin var mı?
Evet, var. Zaten size söyledim iki kat aşağıda bile 1-2 tırnak çektiğini ve binaya göre değişebileceğini. Oturduğunuz ev kaç metrekare ve kaç artı bir ya da dubleks ya da tripleks falan mı?

lebron23

80+ Bronze
Evet, var. Zaten size söyledim iki kat aşağıda bile 1-2 tırnak çektiğini ve binaya göre değişebileceğini. Oturduğunuz ev kaç metrekare ve kaç artı bir ya da dubleks ya da tripleks falan mı?
Dubleks. Diyorsun ya 1-2 tırnak çekiyor diye işte o zamanlarda 2.4 daha hızlı internet sunuyor. Ev içerisinde hareket ederken 2.4 5 geçişini sürekli olarak takip etmek pratik değil.

Yoksa söylediklerin teorik olarak doğru. Demek istediğini anlıyorum ama günlük hayatta uygulanmıyor. Onu diyorum

Top Bottom