Neler Yeni

Kablo ile 930mbps alırken 5ghz wifi ile 300mbps alıyorum sorun modemde mi

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Murat demir
Anladım. m52'deki kablosuz ağ kartı sözde wifi 6 yani wifi 5 gücünde, ax desteği sırf olsun diye olan bir kablosuz ağ kartı olabilir. Modeminiz nedir bu arada?
zyxel turknetin verdiği modem

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Murat demir

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
Her seferinde elle bağlanmakla uğraşılmaz çünkü. 200 değil 600 alıcam diye.
Evinizin her köşesinde 5 ghz çekip çekmediğini denemeden nereden biliyorsunuz ve paranızın çöpe gitmesine nasıl razı olabiliyorsunuz? O zaman aboneliğiniz 200'e düşürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilmiyorum şuan bakamıyorumda maalesef çokta önemli değil zaten konuyu görünce yazayım dedim
Altında falan yazmıyor mu? İnternetten resmini atabilirsiniz.

lebron23

80+ Bronze
Evinizin her köşesinde 5 ghz çekip çekmediğini denemeden nereden biliyorsunuz ve paranızın çöpe gitmesine nasıl razı olabiliyorsunuz? O zaman aboneliğiniz 200'e düşürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altında falan yazmıyor mu? İnternetten resmini atabilirsiniz.
:)
5ghz zaten mesafeyle çekimi çok azalır. Ne saçma sapan yorum yaptın ya. Kablolu alıyorum o hızı merak etme.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
:)
5ghz zaten mesafeyle çekimi çok azalır. Ne saçma sapan yorum yaptın ya. Kablolu alıyorum o hızı merak etme.
Ne saçması? Paranızı çöpe atıyorsunuz. Ek olarak iki kat alttan bile 1-2 tırnak çekiyor 5 ghz. Tabii her binada çekecek anlamına gelmez.

lebron23

80+ Bronze
Ne saçması? Paranızı çöpe atıyorsunuz. Ek olarak iki kat alttan bile 1-2 tırnak çekiyor 5 ghz. Tabii her binada çekecek anlamına gelmez.
Dostum sıkıntılı mısın? Kabloluda o hızı alıyorum. İnterneti kullanan tek kişi de yok evde. Zaten turknette alt paket de yok.

Bilip bilmeden yok paran çöpe gidiyor amma boş yaptın.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
Dostum sıkıntılı mısın? Kabloluda o hızı alıyorum. İnterneti kullanan tek kişi de yok evde. Zaten turknette alt paket de yok.

Bilip bilmeden yok paran çöpe gidiyor amma boş yaptın.
Telefon ve sanırsam tablette de 1 gbsn alabilme imkânınız var iken neden almak istemiyorsunuz ki?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
5ghz nin çekim gücünden haberin var mı?
Evet, var. Zaten size söyledim iki kat aşağıda bile 1-2 tırnak çektiğini ve binaya göre değişebileceğini. Oturduğunuz ev kaç metrekare ve kaç artı bir ya da dubleks ya da tripleks falan mı?

lebron23

80+ Bronze
Evet, var. Zaten size söyledim iki kat aşağıda bile 1-2 tırnak çektiğini ve binaya göre değişebileceğini. Oturduğunuz ev kaç metrekare ve kaç artı bir ya da dubleks ya da tripleks falan mı?
Dubleks. Diyorsun ya 1-2 tırnak çekiyor diye işte o zamanlarda 2.4 daha hızlı internet sunuyor. Ev içerisinde hareket ederken 2.4 5 geçişini sürekli olarak takip etmek pratik değil.

Yoksa söylediklerin teorik olarak doğru. Demek istediğini anlıyorum ama günlük hayatta uygulanmıyor. Onu diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,256
Üyeler
167,281
Son üye
Utku0990
Top Bottom