Bilgisayarda yeterli geneli belki de hepsi ama telefonda olmayabilir. Sizde de tek ssid yani 2.4 ve 5 ghz birleşik ise ayırıp tekrar hız testi yapın. Birde wpa2/wpa3'e ayarlayın şifrelemeyi.wifi 6 olması yeterli sanıyodum çünkü wifi 6 min. 600mbps destekliyo diye yazıyo nett
oppo reno 5 lite ile normal. galaksi s22 gibi telefonlar falan ile ya da mediatek mt7921, mt7922, intel ax200, ax201, ax210, ax211 gibi kablosuz ağ kartları ile anlaşılabilir verip veremediği. Ek olarak ssidlerin ayrı olması gerekir. Çünkü gidip 2.4'e bağlanıyor çoğunlukla. Arada bir 5 ghze bağlanıyor ama daha fazla çekiyor diye gidip 2.4'e bağlanıyor otomatik ve paranız çöp oluyor kablosuz kullandığınızda.Aynı sorunu yaşıyorum malesef 200 e 50 veriyor son günlerde daha da kötü oldu. Ekibi çağırın modemi değişsinler
Buna benzer başka sekme var mı peki? Birde forum fibere sorabilirsiniz ssid ayırmayı. Mert Kuşkapan'ın olduğu için direkt isim verdim. Buranın da yöneticilerinden diye biliyorum kendisi.
alttakiler bütün hepsi ve yazısı en alakalı olan sayfa buyduBilgisayarda yeterli geneli belki de hepsi ama telefonda olmayabilir. Sizde de tek ssid yani 2.4 ve 5 ghz birleşik ise ayırıp tekrar hız testi yapın. Birde wpa2/wpa3'e ayarlayın şifrelemeyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oppo reno 5 lite ile normal. galaksi s22 gibi telefonlar falan ile ya da mediatek mt7921, mt7922, intel ax200, ax201, ax210, ax211 gibi kablosuz ağ kartları ile anlaşılabilir verip veremediği. Ek olarak ssidlerin ayrı olması gerekir. Çünkü gidip 2.4'e bağlanıyor çoğunlukla. Arada bir 5 ghze bağlanıyor ama daha fazla çekiyor diye gidip 2.4'e bağlanıyor otomatik ve paranız çöp oluyor kablosuz kullandığınızda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buna benzer başka sekme var mı peki? Birde forum fibere sorabilirsiniz ssid ayırmayı. Mert Kuşkapan'ın olduğu için direkt isim verdim. Buranın da yöneticilerinden diye biliyorum kendisi.
5GHZ ve wpa3Bilgisayarda yeterli geneli belki de hepsi ama telefonda olmayabilir. Sizde de tek ssid yani 2.4 ve 5 ghz birleşik ise ayırıp tekrar hız testi yapın. Birde wpa2/wpa3'e ayarlayın şifrelemeyi.
kablosuz band yönlendirme ve kablosuz gelişmiş sekmelerinin ekran görüntülerini atabilir misiniz?
Anladım. m52'deki kablosuz ağ kartı sözde wifi 6 yani wifi 5 gücünde, ax desteği sırf olsun diye olan bir kablosuz ağ kartı olabilir. Modeminiz nedir bu arada?5GHZ ve wpa3
Alta bıraktım (gelişmiş ayarlar kısmında 2.4 ile 5 ghznin değerleri aynı gözüküyor)kablosuz band yönlendirme ve kablosuz gelişmiş sekmelerinin ekran görüntülerini atabilir misiniz?
Forum fiberden yardım istemeyi öneririm ayırma mevzusu ile ilgili. Orada internetten anlayan üyeler mevcut.Alta bıraktım (gelişmiş ayarlar kısmında 2.4 ile 5 ghznin değerleri aynı gözüküyor)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Konu açtım şuanda bekliyorum 8 kişi var 1 üye benim şuanda aktif olarak (5 kullanıcıya düştü) zamanla baya üye kazanıcaktır ancak şuanlık üye sayısı az gibiForum fiberden yardım istemeyi öneririm ayırma mevzusu ile ilgili. Orada internetten anlayan üyeler mevcut.
Giriyorlar genelde her gün aktif olan üyeler diye biliyorum. İnşaALLAH cevap verirler.Konu açtım şuanda bekliyorum 8 kişi var 1 üye benim şuanda aktif olarak
Telefonuna göre normal zaten. oppo reno 5 lite kullanıyor yani p95 var soc olarak. 8 gen 1 falan olan telefonlarda/tabletlerde 1 gbsn alınabiliyor çoğunda ya da hepsinde. Ek olarak sizin telefon/tablet model nedir ve ssidler birleşik mi ayrı mı?Telefon ve model wifi 6 destekli mi?
Ben de kablolu 1000 alıyorum ama kablosuzda modem ve cihaz wifi 6 destekli olmasına rağmen dibine girince 400 alıyorum 5-10 adım atsam 200e düşüyor.
Senin aldığın hızlar normal geldi bana.
iphone 15, ipad air 5…Telefonuna göre normal zaten. oppo reno 5 lite kullanıyor yani p95 var soc olarak. 8 gen 1 falan olan telefonlarda/tabletlerde 1 gbsn alınabiliyor çoğunda ya da hepsinde. Ek olarak sizin telefon/tablet model nedir ve ssidler birleşik mi ayrı mı?
Ne alaka ki? Az çektiği yerde el ile bağlanabilirsiniz 2.4'e.iphone 15, ipad air 5…
SSIDler birleşik ayrı olsaydı daha yüksek alırdım muhtemelen ama ev geniş ayrı kullanım imkanım yok.