kablosuzaltyapi turktelekomun zaten. sadece sistemde turknet gorunuyorsun altyapi iyiysr hemen aciyorlar sorun olmuyor ama ariza durumunda musteri hizmetleri baglanmak imkansiz iptalde oyaliyorlar memnun olan cok kisi var sikayetci olanda.
Bu arada 2.4ghz bildigim kadariyla 37mbps veriyordu max. 100mbps nasil aldin. kablolu mu baglandin
Bir sorun çıksın göreyim seni.valla arkadaşlar anlatcak çok bir şey yok türknete geçtim
Alıntıyı görüntüle
bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
100 dow 10 up alıyosunuz peki tarifeniz ne kadar yani 100 e 10 mu?valla arkadaşlar anlatcak çok bir şey yok türknete geçtim
Alıntıyı görüntüle
bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
100 e 8100 dow 10 up alıyosunuz peki tarifeniz ne kadar yani 100 e 10 mu?
görürüz oğuzBir sorun çıksın göreyim seni.
altyapının adaletieee aynı fiyatı ödüyoruz bunun neresinde adalet keşke pingim download olsa downloadımda uploadım olsa uploadımda pingim olsa
Alıntıyı görüntüle
mükemmel.100 e 8
uzulme 2023'te 1 gbps ile dunya lideri olacaz altyapida ahabsbjdodHerkese iyi oyunlar beyler tabi böyle bir şey mümkünse...
?uzulme 2023'te 1 gbps ile dunya lideri olacaz altyapida ahabsbjdod
kac kere sikayet yazdik hukumete 10 yildan fazladir adamlar yatirim yapmiyor bakir kabloyla internet veriyor diye. denetleme kurulu ne yapti gidip cay ictiler ceza kesmediler.normalde kalitesiz hizmetten ceza kesmeleri gerikiyordu operatorlere yapmadilar uyari yaptilar ceza kescez diye kesmediler.
sene sonuna kadar cogu yeri fiber yapacaklardi 5g gelince iyi degerler gorecegini dusunuyorum