Neler Yeni

Türk net'e Geçtim Hızlar mükemmel

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
2.4 ghz de mümkün . kablonetin verdiği modemle sadece bazen 1 ms ping farkı ile 2.4 ghz 5 ghz nerdeyse aynı değerleri veriyor ve aynı oda içindeyken değil.
Sadece 2.4GHz olmasına bakılmamalı. Yanlış düşünüyorsunuz.
20MHz kanal genişliği ile 40MHz kanal genişliği arasında dağlar kadar fark var.
100Mbps internetim var, 20MHz kanal genişliği ile 2.4GHz üzerinden max. 40-50Mbps alırken 40MHz kullanan bir cihaz ile 87Mbps alabiliyorum.
Modemin özelliklerine, Wİ-Fİ İstemcisine, Alıcı cihazın İstemcisine, Kanal genişliğine, Bant genişliğine kadar her şey etkili.
Hatta konuyu açan arkadaşın modeminde o özellik olmasa bile bazı sayılı modem (router) 80MHz'e kadar destekleyebiliyor.

Kısacası çok etken var.

TALHA MURAT

80+ Silver
Sadece 2.4GHz olmasına bakılmamalı. Yanlış düşünüyorsunuz.
20MHz kanal genişliği ile 40MHz kanal genişliği arasında dağlar kadar fark var.
100Mbps internetim var, 20MHz kanal genişliği ile 2.4GHz üzerinden max. 40-50Mbps alırken 40MHz kullanan bir cihaz ile 87Mbps alabiliyorum.
Modemin özelliklerine, Wİ-Fİ İstemcisine, Alıcı cihazın İstemcisine, Kanal genişliğine, Bant genişliğine kadar her şey etkili.
Hatta konuyu açan arkadaşın modeminde o özellik olmasa bile bazı sayılı modem (router) 80MHz'e kadar destekleyebiliyor.

Kısacası çok etken var.
kardeşim bu şekilde düşünürsek böyle sadece alınabilirmi alınabilir bu kadar basit bu etkenler hariç düşünürsek.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kardeşim bu şekilde düşünürsek böyle sadece alınabilirmi alınabilir bu kadar basit bu etkenler hariç düşünürsek.
Modemi ve telefonu 20MHz üzeri desteklemeyen adam 2.4GHz üzerinden düşük performans alınca kime laf söyleyecek?
Kime danışacak?

Yanlış düşünüyorsunuz.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
uzulme 2023'te 1 gbps ile dunya lideri olacaz altyapida ahabsbjdod😃😄😀😃😄
kac kere sikayet yazdik hukumete 10 yildan fazladir adamlar yatirim yapmiyor bakir kabloyla internet veriyor diye. denetleme kurulu ne yapti gidip cay ictiler ceza kesmediler.normalde kalitesiz hizmetten ceza kesmeleri gerikiyordu operatorlere yapmadilar uyari yaptilar ceza kescez diye kesmediler. 🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕☕

sene sonuna kadar cogu yeri fiber yapacaklardi 5g gelince iyi degerler gorecegini dusunuyorum
Son aylar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
2.4GHz ile bu hızlar imkansız derecede. 5GHz kullanıyorsunuzdur.
Teknik açıdan mümkün ancak bir apartmanda oturduğunuzu ve çevrenizde çokça ağ olduğunu düşündüğümde normalin üstünde.

Evt işte 5GHz.

Fiber olunca böyle oluyor malum.
Ben de VDSL ile 100Mbps almaya çalışayım..
apartmanda 2.4ghz ağından yayın yapan 4 kişi var benim 6. kanalda ve çevrisinde yayın yapan yok ayrıca modem arayüzünde geniş bantta sadece 2.4ghz var

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
apartmanda 2.4ghz ağından yayın yapan 4 kişi var benim 6. kanalda ve çevrisinde yayın yapan yok ayrıca modem arayüzünde geniş bantta sadece 2.4ghz var
Dediğim gibi hem cihaz hem de modem 40MHz desteklediğinden bu değerleri almanız normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

-CrawL

80+ Gold
valla arkadaşlar anlatcak çok bir şey yok türknete geçtim
Alıntıyı görüntüle
bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
Turknet kullanıyorum 8Dow 0.5Up alıyorum ve pingim 8 senin nasıl 13 anlamadım

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
hocam umarım müşteri hizmetlerine yolunuz düşmeden sorunsuz kullanırsınız.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Alıntıyı görüntüle
bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
Hayırlı Olsun Bende Türknet Kullanıyorum Şu Anda Memnunum İhşallah Bir Sıkıntısı Çıkmaz

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.
Türknet'i sadece YAPA olunca veya Fiber olunca öneriyoruz. :D
Ama ping bir tık yüksek geldi.
Ben 24/5 internet ile 4MS alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,727
Üyeler
163,709
Son üye