Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Santral Mesafe 1276 Metre yazıyor 50mb dowland 15mb uplod alt yapım var

O konu hakkında normal bayiler sana yardım edemez olduğun bölgedeki Türk Telekom müdürlüğü'ne gidip durumdan bahsedebilirsin bir şey yapıp yapmamaları senin ne kadar ısrarcı olup olmadığına göre değişecek haberin olsun o yüzden sağlam pres yap 😂 bir de mahallemdeki kutuda boş yer olup olmaması...
  2. AGUMBA

Santral Mesafe 1276 Metre yazıyor 50mb dowland 15mb uplod alt yapım var

Mesafe hızı direkt olarak etkiler mesela benim 5 kilometre ve maksimum 5 megabit internet gelebiliyor o yüzden bu kadar mesafeye 50 megabit internet alabiliyorsan gayet güzel.
  3. AGUMBA

Altyapı olmayan bina

Ya bu internetin gelme olayı müşterinin karşı tarafı ne kadar darladığına göre çok değişiyor burada yine bir konu vardı oradaki arkadaş bölgesindeki Türk telekom'un müdürünü habire darlıya darlıys 1000 megabitlik altyapı getirtmişti ama bir de kendisine sorun neler çekti 😂 bana kalırsa iptal...
  4. AGUMBA

Altyapı olmayan bina

Bu internet konusunda en güzeli yaradana ellerini açıp dua etmen... He bu arada belirtilen tarih içerisinde gelmezse internet cayma bedeli ödemeden anlaşmayı feshedebilirsin o zamana kadar da internet faturası ödemezsin sadece aylık vergilerini ödersin internetin
  5. AGUMBA

Yardım Türk telekom yalan mı söylüyor

Modeminde sorun olup olmadığını başka modem takmadan nasıl anlamayı düşünüyorsun. Önce problemi belirle ki çözümünü bulabilirsin modemler bozulduğu zaman ille de tamamen interneti kesmiyorlar arızadan kaynaklı hep düşüklüğü olabiliyor Bence sen bir komşunundan veya bir tanıdığından modemini rica...
  6. AGUMBA

Yardım Türk telekom yalan mı söylüyor

Hiç başka bir modem getirip denediniz mi veya ethernet kablosunu değiştirip denediniz mi
  7. AGUMBA

Yeni fiber hat geldi hangi sağlayıcı daha iyi

Fiberde Türk Telekom da sorun pek yaşamazsınız ama fiyatlar yağlıdır haberiniz olsun 😂
  8. AGUMBA

Turknet Yıldırdı Artık!

Bende TT de bu sorunu yaşadım. Eve internet 5km öteden geliyor tama ama genelde 6 mbps sabit alıyorduk. Geçen yaz internet sürekli 0.5 e falan düşüyordu müşteri hizmetleri kutuya mesafeniz uzak diyor dedim hanfendi bu zamana kadar bir sprun yoktu şimdi mi aklına geldi uzak olduğu 😂 ama sonuçta...
  9. AGUMBA

Superonline fiber paket fiyatları?

Online ye özel teklifler bazen çıkabiliyor eğer denk geldiyse ve uygunsa tercih senin
  10. AGUMBA

Yardım silinebilir

Gpon da evin içine kadar cam kablo geliyor 1000 mbps dwsteği var
  11. AGUMBA

Yardım silinebilir

Gpon hepsinden farklı bir altyapı kardeşim ben müşterime 1000 mbps verdim adam hız testi attı 993 mbps alıyor. Gpon diğerlerinden ayrı oluyor fazla kayıp olmuyor
  12. AGUMBA

Faturalı Hat Önerisi

Selfy sınırsız sosyal paket. Sınırsız sosyal medya+30gb 325 TL. Vergisiyle 341 e gelir
  13. AGUMBA

Öneri ❤️‍🔥Vodafone Redli Müşteri 20 Plus Tarifesine Nasıl Geçilir❤️‍🔥

Arkadaşlar eğer Vodafone kullanıyorsanız ve çevrenizde çekim sorunu yoksa Vodafone dan istediğinizi alabilirsiniz. Arayın müşteri hizmetleri diyin ki ben hattımı kapatıcam veya başka operatöre geçicem diyin okadar ucuz teklif veriyorlar ki inanamazsınız keza bu Türk telekomda da aynı şekil ama...
  14. AGUMBA

Vdsl intenret telefon kabloları ile mi geliyor

Olabilir ama öyle 50 mbps hıza yükselttin gidipte 20 almazsın okadar aşırı düşüş olmaz yani
  15. AGUMBA

Vdsl intenret telefon kabloları ile mi geliyor

VDSL hatlarda dağıtım kutusuna kadar fiber kablo dağıtım kutusunda gerisi bakır kablo oluyor. Eğer bölgede çok yoğun kullanım veya arıza yoksa 45 ten aşağıya pek düşmezsin. Ben geçenlerde 1000 mbps verdim ve adam gerçekten o hızlarda alıyormuş gelince tekrar sordum 😂
  16. AGUMBA

Faturalı Hat Önerisi

Kardeşim mesela en son Reebok ta yüzde 25 indirim vardı. Espressolab da 1 alana 1 kahve bedava falan var böyle bir dünya kampanya oluyor bence kaçırma git bir bayiye ama ana bayi olsun yap taşımanı. Sana tavsiyem en yüksek paketi benim dediğimi al çünkü bir sonraki sene için yatırım olur sana...
  17. AGUMBA

Faturalı Hat Önerisi

Kardeşim hemen gidiyorsun en yakın Türk Telekom ana bayisine selamın aleyküm ben yıldızlı günler limitsiz sosyal pakete numara taşıyacağım diyorsun. Twitter, Facebook, İnstagram, YouTube sınırsız + 40 GB interneti 215 TL den alıyorsun kafan rahat oluyor. (prime müşteri olacağın için ekstra bir...
  18. AGUMBA

1 Mbps internet keyfi

😂
  19. AGUMBA

1 Mbps internet keyfi

5-10k arası köy mü olur orası artık belde olmuş köy dediğin maks 250 kişi olur gerisi tat vermez
  20. AGUMBA

1 Mbps internet keyfi

Ben de köydeyim 100 nüfusu var biz ölelim ozaman
Top Bottom