Fiber hat yarın eve gelicek ve servise sunulacak fakat fiyatlar çok dengesiz fiber için gıbırnet sanırım en uygunu sizce kullanılır mı gıbırnet yoksa ucuza başka öneriniz var mı
100/20 alt yapı desteği var
Fiberse 1000 Mbit e kadar alabilirsiniz teorik olarak. Her firma vermiyor amaFiber hat yarın eve gelicek ve servise sunulacak fakat fiyatlar çok dengesiz fiber için gıbırnet sanırım en uygunu sizce kullanılır mı gıbırnet yoksa ucuza başka öneriniz var mı
Fiberde Türk Telekom da sorun pek yaşamazsınız ama fiyatlar yağlıdır haberiniz olsunFiber hat yarın eve gelicek ve servise sunulacak fakat fiyatlar çok dengesiz fiber için gıbırnet sanırım en uygunu sizce kullanılır mı gıbırnet yoksa ucuza başka öneriniz var mı
Gıbırnet in bi ara bi müşterisiyle konuşması düşmüştü interneteNetspeed, 2 sene vdsl 2 sene de fiber olarak kullanmaktayım müthiş derecede memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada gibirnette kullandım 1 hafta dayanabildim , fiber altyapı da geri söve söve geri geçmiştim netspeede, netspeedden ona geçmemin sebebi de fiyatına aldanmamdı.
Evet çok pahalı ve taahhüt var 18 ayFiberde Türk Telekom da sorun pek yaşamazsınız ama fiyatlar yağlıdır haberiniz olsun
Türktelekomdan alırsa. 1gb sağlıyorlar lakin çok tuzluFiber olduğuna emin misin? 100 MBPS hızdan fazla olur fiber.
Evet netspeed 200 veriyorFiberse 1000 Mbit e kadar alabilirsiniz teorik olarak. Her firma vermiyor ama
altyapını comnet üzerinden sorgular mısın?
Ss koydumFiber olduğuna emin misin? 100 MBPS hızdan fazla olur fiber.
Hayır altyapı sorguda 1gb destek var lakin türktelekom hariç diğer sağlıyıcılar 100mb veriyorvdsl 'yi fiber zannetmiş olabilir misin?
Comnet de 1000 veriyor sanırımEvet çok pahalı ve taahhüt var 18 ay
Türktelekomdan alırsa. 1gb sağlıyorlar lakin çok tuzlu
Evet netspeed 200 veriyor
Ss koydum
Hayır altyapı sorguda 1gb destek var lakin türktelekom hariç diğer sağlıyıcılar 100mb veriyor
Comney nasıldır
Birde netspeed kullanan arkadaşlar aylık ödeme seçeneği yok mu 6 ay ve 12 aylık gözüküyor ama 6 aylık paketin içinde aylık ödeme diyor yani bu aylık ödeme fiyatı mı olmuş oluyor