emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,265
modemi tt ekibi getitir yeni abonelik alicaksanizFiber modem ne olacak türktelekom ücretsiz veriyor mu yoksa ek almamkz gerekecek mi comnet için
modemi tt ekibi getitir yeni abonelik alicaksanizFiber modem ne olacak türktelekom ücretsiz veriyor mu yoksa ek almamkz gerekecek mi comnet için
tt den almak zorunda mıyım modemi kullanabilmek içinmodemi tt ekibi getitir yeni abonelik alicaksaniz
ücretsiz kullanıcaksınız modemitt den almak zorunda mıyım modemi kullanabilmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Comnet Fiber Modem Ücreti Nedir?
Fiber tarifelerimizde, altyapı sağlayıcısı kurulum sırasında fiber uyumlu bir modem sağlar. Bu modemi aboneliğiniz süresince kullanabilirsiniz. Ancak, aboneliğinizi herhangi bir nedenle sonlandırmanız halinde, modemi eksiksiz ve çalışır durumda Comnet’e iade etmeniz gerekmektedir. Fiber internet hizmeti kapsamında size verilecek modem, altyapı sağlayıcısı tarafından belirlenmektedir. İsterseniz kendi modeminizi kullanabilir veya mağazamızdan sipariş verebilirsiniz. Fiber altyapı hizmetimizde modem kiralama bedeli bulunmamaktadır.
diyor yani tt nin verdiğini ücretsiz mi kullanacağız
teşekkürler comnete geçiyorum o haldeücretsiz kullanıcaksınız modemi
yeni aboneliklerde alınıyorteşekkürler comnete geçiyorum o halde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde aktivasyon ücreti kurulum ücreti vs var mı
Ben şuan başka bir firma kullanıcısıyım ordan taşıma yaptığımda ücret almıyorlar değil mi birde senelik seçeneğinde her ag düzenli olarak mı çekiyor yoksa 12 ay peşin mi ödeniyoryeni aboneliklerde alınıyor
Ben 100e 8lik paket kullanıyorum 120ye 25 veriyor. Evet stabil.Fiber alt yapısı mı internet hızlarını söyleyebilir misin kullanıyorsan ve stabil mi