Hocam ora nasıl köy bizim köyler Allah nazarlardan korusun bı 5/10 K arası vardırBen de köydeyim 100 nüfusu var biz ölelim ozaman
5-10k arası köy mü olur orası artık belde olmuş köy dediğin maks 250 kişi olur gerisi tat vermezHocam ora nasıl köy bizim köyler Allah nazarlardan korusun bı 5/10 K arası vardır
Hocam suriler calismaya gelmeden önce 2/3k flndi bı geldiler sonrasi ortada5-10k arası köy mü olur orası artık belde olmuş köy dediğin maks 250 kişi olur gerisi tat vermez
Hocam suriler calismaya gelmeden önce 2/3k flndi bı geldiler sonrasi ortada
1000MBPS hız 6-8 hafta içinde adresinizde diyor. Bir arayıp sorun derim.Alıntıyı görüntüle 2 aydır kutu var ama gigafiber gelmedi, acaba gigafiber şimdi aktifleşmidir diye baktım çıkan ekran bu şuan bide 100 mbps kullanıyorum ben ne eyleyeyim siz söyleyin
kutu geleli tam 2 ay oldu tayfur bey, altyapınızı kontrol etdiğimde hala çalışmalarımızın devam ettiğini görüyorum bla bla ve teşekkür ederiz diyip kapatıyolar desteği1000MBPS hız 6-8 hafta içinde adresinizde diyor. Bir arayıp sorun derim.
kutu geleli tam 2 ay oldu. tayfur bey, altyapınızı kontrol etdiğimde hala çalışmalarımızın devam ettiğini görüyorum bla bla ve teşekkür ederiz diyip kapatıyolar desteği
Alıntıyı görüntüle 2 aydır kutu var ama gigafiber gelmedi, acaba gigafiber şimdi aktifleşmidir diye baktım çıkan ekran bu şuan bide 100 mbps kullanıyorum ben ne eyleyeyim siz söyleyin
Bulunduğun yerde TürkNet müdürlüğü vs varsa git konuş derim.kutu geleli tam 2 ay oldu tayfur bey, altyapınızı kontrol etdiğimde hala çalışmalarımızın devam ettiğini görüyorum bla bla ve teşekkür ederiz diyip kapatıyolar desteği
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstanbul Bağcılardayım,Karşı cadde Esenlere bağlı ve 1000 mbps vardı , bu sene anca izin çıkmış belediyeden, 2 ay önce geldiler kutuyu takıp gittiler binaya .Sonra destekten türkneti biraz zorlayayım dedim, Binadaki kutuya kablolar bağlanmamıştı diğer gün bağladılar.Hala arada zorlamaya çalışıyorum hızlı gelsin diye altyapı çalışmaları devam ediyor felan diyor.Kutu hazır kablolar bağlanmış neyi eksik olabilir ki ? Geçen hafta hala altyapı çektiklerini gördüm büyük kabloları binalara dağıtıyorlardı.Merhaba hocam bu 1 Mbps olayı TürkTelekomun genel bakımı dolayısı ile çıkıyor. Veriyi sağlayan firma Telekom olduğu için maalesef böyle gözüküyor. (Müşteri kaybından korktukları için komplo bile olabilir)
Soruna gelirsek eğer Hangi il/İlçedesin?
Bende benzer şekilde beklemede idim ve altyapıyı yapan kişiler(Ustalar diyeyim) sordum.
Kutuya vs bakmıyorlar bölgenin tamamına kutu vs döşüyorlar ardından dağıtıcı dağıtıcı(Senin küçük kutuna gelen kabloların en başında büyük kutu var) kontrol edip aktif ediyorlarmış.
Benim bölgeme ilk çalışma 6. Ayda başladı, benim binama kutu 8. Ayda takıldı ve 2 hafta öncede bağlantıyı sağladım.
Kısacası ortalama 4 ay sürüyor hu muhabbet, şuan gayet memnunum.
Sana benim yaptığım senin yapmamanı önerdiğim bir şey var, öncelikle kesinlikle ücretsiz modeli kurulum olarak satın al, ayrıca kurulum ücreti (600₺) fiyatınıda 6aya bölmelerini iste.
Bu söylediklerimi ilk aboneliği başlatırken yapacaksın yoksa kafalarına göre 2-3e bölüp ücretli modem veriyorlar.
Eğer Türkneti değilsen kurulum ücreti evet var.
İstanbul Bağcılardayım,Karşı cadde Esenlere bağlı ve 1000 mbps vardı , bu sene anca izin çıkmış belediyeden, 2 ay önce geldiler kutuyu takıp gittiler binaya .Sonra destekten türkneti biraz zorlayayım dedim, Binadaki kutuya kablolar bağlanmamıştı diğer gün bağladılar.Hala arada zorlamaya çalışıyorum hızlı gelsin diye altyapı çalışmaları devam ediyor felan diyor.Kutu hazır kablolar bağlanmış neyi eksik olabilir ki ? Geçen hafta hala altyapı çektiklerini gördüm büyük kabloları binalara dağıtıyorlardı.
2 ay daha beklemek can sıkıcıHocam bina bina dağıtım yapmıyorlar bölge bölge dağıtıp tamamen test ederek açıyorlar.
Sürekli aramanın hiçbir anlamı yok 4 ay içinde aktif oluyor sabredip beklemelisin.