Arama sonuçları: *

1. AK47

Karşı binadan internet alma ihtimalim var mıdır

Sanmıyorum hiç duymadım böyle bir şey, bunun yerine komşularınızdan faturaya destek olup wifi ile kullansanız?
  2. AK47

Sokağa fiber altyapı geldi

Geçen şahit oldum ben bir şekilde uydurmuşlar kılıfı. Sebebini sorunca siz pakete taahhüt veriyorsunuz fiyata vermiyorsunuz gibi garip bir cevap veriyorlar.
  3. AK47

Sokağa fiber altyapı geldi

Diğer sağlayıcıları bilmem fakat Vodafone bir kılıf uydurmuş bu işe bilginiz olsun. Taahhütünüz olduğu halde paketlere zam geldiğinde faturaya anında yasıtıyorlar. Böyle bir durum yaşan 1-2 arkadaşa denk geldim son zamanlarda.
  4. AK47

140 TL internet sağlayıcı önerisi

Gayet iyi ben philips marka olanını kullanıyorum
  5. AK47

Bak mesela burdaki arkadaş lolde 20-120 arası ping alıyormuş. Ben bir önceki evimde netspeed kullanıyordum ve cat6 kablosuyla bağlantı sağlıyordum bilgisayara. O zamanlar lolde 20-30 seviyelerindeydi ping değerlerim. Şuan superonline fiber ve cat7 altın uç kabloyla 15'in üzerine çıkmıyor pingim...
  6. AK47

Superonline kampanyasını diyorsan bence geçilir. Hemen hemen 100 mbps'lik paketler ortalama 100-150 arası oluyor. Superonline fiberi gerçekten kaliteli bence bir tık fazla vermeye değer, en azından sürekli bulabileceğin bir muhatabın var. İkinci soruna gelirsek ping değerlerin yüksek ihtimal...
  7. AK47

Modem wifi 6 evet en son çıkardıkları modemi kullanıyorum yanlış bilmiyorsam çünkü aboneliğimi Ocak ayının başında başlattım. Kaldığım ev 70-80 metrekare her yerden çekiyor bir sıkıntı yok bende hatta binanın önüne çıktığımda da çekiyor. Çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum -ki yaşarasan da mi...
  8. AK47

Superonline al geç derim. Yeni taşındığım evimde superonline fiber altyapısı var. 100 mbps'lik fiber paketini aldım aylık 140 TL dediğin gibi modem de dahil. 100 mbps paketim ama speedtestte 250-300 dw'nin altına inmiyorum, upload da 12-13 falan.
  9. AK47

Türknet ile alakalı sorularım

İptal ettireceğin zaman uğraştırıyorlar baya. Ben başka bir servis sağlayıcısına geçecektim devre numarası normalde 10 haneli oluyor fakat Türknet kullanıcılarının kendilerinden habersiz başka bir yere geçmemesi için 9 haneli devre numarası tanımlıyormuş. Bu yüzden başka servis sağlayacısına...
  10. AK47

Türknet ile alakalı sorularım

Bu saatte sözleşme getirmeleri saçma bu bir. Bir ikincisi Türknet önermiyorum ben yaşadığım sorunlarla alakalı. Alternatif olarak Millenicom'a bakabilirsin. Netspeed de fena değil Türknet'ten iyidir. Ama öncelik Millenicom olsun derim.
  11. AK47

Öğrenci evi için servis sağlayıcı tavsiyeleriniz?

İnternet hızı ve fiyatı hakkında bilgilendirebilir misin?
  12. AK47

Şuan iki ayrı aboneliğimiz var Millenicom'da herhangi bir sorun yaşamadık 2 yıldır kullanıyoruz.
  13. AK47

Hız olarak 35mbps olan paketi kullanıyoruz ama 38dw 6up geliyor iki yerde de sabit. Fiyatı nedir hocam? Türknet ile daha önce sorun yaşadığım için tercih etmek istemiyorum hocam sağolun. 68 mbps diyor.
  14. AK47

Şuan iki evimizde de millenicom kullanıyoruz ama onların da fiyatı yükseldi biz ilk başta 84 ödüyorduk şuan 94 oldu. Daha uyguna varsa onları değerlendiricem önce.
  15. AK47

Merhaba, arkadaşımla öğrenci evine çıktık. Şöyle öğrenci bütçesini zorlamayacak (Öğrenci evlerinin kiraları malum) taahhütsüz bir servis sağlayıcısı bakıyorum. Şimdilik aklımda netspeed ve millenicom var. Ev adresinin altyapısına 68mbps internet hızı geliyor gösteriyor.
  16. AK47

Öneri millenicom rezaleti Almayın Aldırmayın

Altyapınla alakalı bir sorun olabilir. Ben bir seneden uzun bir süredir kullanıyorum iki evimizde de millenicom var ve hiç sorun yaşamadık. Ve gayette ilgileniyorlar. Whatsapp hattı bile var genelde oradan çözüyorum ben sorunlarımı zorluk çıkarmadılar hiç.
  17. AK47

Türknet hız testim...

Büyük kırtasiyelerde oluyor genelde.
  18. AK47

Türknet hız testim...

Port muhabbetini bende çok bilmiyorum. Bilen biri anlatsa daha iyi olur. Ama dediğim gibi türknetten ziyade millenicom daha iyi bana göre. Türknet'in bazı çakallıkları var, örneğin başka bir servis sağlayıcısına geçmek istediğinde online olarak geçiş yapamıyorsun çünkü telefonda 10 haneli devre...
  19. AK47

Türknet hız testim...

Buna benzer bir durum yaşadım. Sokağımıza Türk Telekom TİP-7 erişim kabini getirdiklerinde türknet kullanıyordum. Kabin bağlantısı gerçekleştiği gün internetim gitti iki gün gelmedi. ADSL olarak kullanıyordum interneti. Türknet ile konuştum bir sorun gözükmüyor vs diyip geçiştirdiler bende...
  20. AK47

İnternet sağlayıcı önerileri

Baya iyiymiş o zaman muhtemelen bunu alıcam o zaman komşu ile aramızda 1 kat var sadece. Ürünü biraz araştırdım duvarlardan katlardan rahat geçiyormuş sinyaller sanırım.
Top Bottom