Neler Yeni

Türknet hız testim...

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Arkadaşlar merhaba,ben türknet kullanıcısıyım , wifi ile baglandigim zaman 8 download 1 upload aliyordum kabloluda bu 12 downloada kadar cikiyordu ama geçen ay 2hafta boyunca internet gitti türknete her defasında destek kaydı oluşturuyordum,en sonunda internetimiz geldi ama upload ve download okadar düsmüşki anlatamam
20210326_232205.jpg

İşte hız testim, telefondan bu testi gerçekleştirdim.
Millenicomda internet altyapi sorgulama yaptım ve maksimum 82mbps aldigimi soylüyor, türknette ise en fazla 75mbps aldıgımi soyluyor ama zaten benim paketim 100mbps ye kadar ozaman neden 75mbps alamiyorum.türk telekomda ise hipernet diye birsey çıkıyor sizce hangi operatore gecmeliyim ve bu pakete tam 88tl ödüyorum.

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Turknet'teyim 72mbps download 5.5mbps upload alıyorum. Operatörle alakası yok altyapın zayıfsa hangi operatöre geçersen geç verim alamazsın. Yalnızca adresinde mevcut turk telekom altyapısı dışında kendi altyapısını sunan bir firma varsa (superonline gibi) o zaman fark eder. Hayırlı geceler

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Değerler internette gösterilen 80-100 ile olmaz. Hat değerleri en önemli etkendir.

TürkNet arayıp "Anlaştığımız paket bu fakat ben bu değerin %10'unu bile zar zor alıyorum değerlerimi güncelleyin yoksa abonelikten çıkacağım." deyin. Yapmıyorlarsa çıkın, tek tek firmalarla konuşun.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknet'teyim 72mbps download 5.5mbps upload alıyorum. Operatörle alakası yok altyapın zayıfsa hangi operatöre geçersen geç verim alamazsın. Yalnızca adresinde mevcut turk telekom altyapısı dışında kendi altyapısını sunan bir firma varsa (superonline gibi) o zaman fark eder. Hayırlı geceler
Benim zaten onu kafam algilamiyor bana 75mbpsye kadar internet sagliyabiliriz yaziyor ama aldigim degerler leş gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değerler internette gösterilen 80-100 ile olmaz. Hat değerleri en önemli etkendir.

TürkNet arayıp "Anlaştığımız paket bu fakat ben bu değerin %10'unu bile zar zor alıyorum değerlerimi güncelleyin yoksa abonelikten çıkacağım." deyin. Yapmıyorlarsa çıkın, tek tek firmalarla konuşun.
Türknetim numarası yok diye biliyorum sadece destek kaydı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
TurkNet Hızlı İşlem Hattı : 0(850) 288 80 80 (Şebeke içi ücretsiz)

Bilgisayara geçiş yapınca modem arayüzünden DSL hat değerlerinizi atabilirseniz az çok hat değerleriniz için yardımcı olabilirim. Bu arada TürkTelekom, TürkNet kullanıcılarının portlarını uzağa bağlayabiliyorlar.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TurkNet Hızlı İşlem Hattı : 0(850) 288 80 80 (Şebeke içi ücretsiz)

Bilgisayara geçiş yapınca modem arayüzünden DSL hat değerlerinizi atabilirseniz az çok hat değerleriniz için yardımcı olabilirim. Bu arada TürkTelekom, TürkNet kullanıcılarının portlarını uzağa bağlayabiliyorlar.
bilgisayarim 6 aydir yok

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Buna benzer bir durum yaşadım. Sokağımıza Türk Telekom TİP-7 erişim kabini getirdiklerinde türknet kullanıyordum. Kabin bağlantısı gerçekleştiği gün internetim gitti iki gün gelmedi. ADSL olarak kullanıyordum interneti. Türknet ile konuştum bir sorun gözükmüyor vs diyip geçiştirdiler bende aboneliği iptal ettim. Port muhabbeti diye bir şey var, bu erişim kabinleri geldiği zaman interneti VDSL olarak kullanıyorsunuz. Fiber hat olmayan yerlere geliyor genelde bu kabin, bir nevi fiber görevi görüyor. Bu kabin aktif olduğunda ADLS değerleri çoğu yerde düşer, hatta bazı yerlerde ADSL'den sinyal bile gelmez. Bu durumu yaşamıştım bende. Aboneliğimi iptal edip millenicom'la görüştüm ve 98 mbps alabileceğimi söylediler bende işlemleri başlattım. Bir haftayı bile geçmeden yeni internetimi kullanmaya başladım. Bu söylediklerimle alakalı bir durum olsa gerek diye düşünüyorum.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Türknet kullanıcısıyım telefondan 10mb down 0.35 up alıyorm. Ethernet ile PC'den ise 20mbit down 1.2 mbit up alıyorum. Paketim 35mb down 5 mbit up altyapım ADSL ve berbat bir altyapım var. Değerler normaldir telefonda değerler düşer.

Bu arada bu aralar TürkNet ve TürkTelekom'da arızalar oluyor istanbulda.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Buna benzer bir durum yaşadım. Sokağımıza Türk Telekom TİP-7 erişim kabini getirdiklerinde türknet kullanıyordum. Kabin bağlantısı gerçekleştiği gün internetim gitti iki gün gelmedi. ADSL olarak kullanıyordum interneti. Türknet ile konuştum bir sorun gözükmüyor vs diyip geçiştirdiler bende aboneliği iptal ettim. Port muhabbeti diye bir şey var, bu erişim kabinleri geldiği zaman interneti VDSL olarak kullanıyorsunuz. Fiber hat olmayan yerlere geliyor genelde bu kabin, bir nevi fiber görevi görüyor. Bu kabin aktif olduğunda ADLS değerleri çoğu yerde düşer, hatta bazı yerlerde ADSL'den sinyal bile gelmez. Bu durumu yaşamıştım bende. Aboneliğimi iptal edip millenicom'la görüştüm ve 98 mbps alabileceğimi söylediler bende işlemleri başlattım. Bir haftayı bile geçmeden yeni internetimi kullanmaya başladım. Bu söylediklerimle alakalı bir durum olsa gerek diye düşünüyorum.
Banada bir sorun yok dediler internetim olmadigi zaman ve çalısma var dediler. bu port dediginiz ne oluyor ben tam bilmiyorumda

O zaman telefondan modeme erişim sağlayacaksınız hat değerlerine ulaşmak için.

Kısaca bu şekilde: http://www.dijitalteknoloji.net/cep...-arayuzune-nasil-girilir-resimli-anlatim.html

Lakin hat değerlerine o kadar ihtiyaç yok. Siz ilk başta firmayı arayıp değerleri güncellenmesini isteyin. Yoksa böyle firmalar daha da kesiyorlar.
Şuan bununla uğraşacak vaktim yok cidden

oustN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Oğuzhan
Kankam aynısı yakın zamanda bana oldu 100 mbps'e kadar paketimdi 16yı zor alıyordum 1 hafta internetim yoktu kimse gelmedi etmedi benle iletişime geçmedi bende aboneliğimi iptal ettirdim Turk Telekoma geçtim şuan 34 mbps alıyorum upload da 5-6 arası geziniyor. Bölgem ile alakalı bir durum diye düşünüyorum her yükü firmaya yıkmak doğru olmaz. o yüzden senin bölgende en iyi internet sağlayıcısı kim onu bulmalısın bence

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Kankam aynısı yakın zamanda bana oldu 100 mbps'e kadar paketimdi 16yı zor alıyordum 1 hafta internetim yoktu kimse gelmedi etmedi benle iletişime geçmedi bende aboneliğimi iptal ettirdim Turk Telekoma geçtim şuan 34 mbps alıyorum upload da 5-6 arası geziniyor. Bölgem ile alakalı bir durum diye düşünüyorum her yükü firmaya yıkmak doğru olmaz. o yüzden senin bölgende en iyi internet sağlayıcısı kim onu bulmalısın bence
Millenicoma gecicem gibi duruyor suanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,479
Üyeler
163,665
Son üye
Ayazq
Top Bottom