Neler Yeni

Türknet hız testim...

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
35 MBPS paket alıyorsunuz ve altyapınız nasıl ADSL oluyor? Fazladan para ödüyorsunuz o zaman. Gerçi ADSL maksimum 16 MBPS destekler sizinki ADSL2+ olabilir.
Sanırım VDSL, gelen türk telekom çalışanları bir ara artık internetiniz 35 mbit çalışacak kablolar bozulmuş demişti.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Banada bir sorun yok dediler internetim olmadigi zaman ve çalısma var dediler. bu port dediginiz ne oluyor ben tam bilmiyorumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bununla uğraşacak vaktim yok cidden
Port muhabbetini bende çok bilmiyorum. Bilen biri anlatsa daha iyi olur. Ama dediğim gibi türknetten ziyade millenicom daha iyi bana göre. Türknet'in bazı çakallıkları var, örneğin başka bir servis sağlayıcısına geçmek istediğinde online olarak geçiş yapamıyorsun çünkü telefonda 10 haneli devre numarasını istiyorlar. Türknet'te müşterileri onlardan habersiz geçiş yapmasınlar diye devre numaralarını 9 haneli tanımlıyor, bu yüzden aboneliğini kendin iptal ettirip öyle yeni abonelik başlatman gerekiyor. Aboneliğimi iptal ettirirken benden faks istediler :D . Adamlara nereden bulacağım faksı yıl kaç olmuş faks mı kaldı diyorum, bizim politikamız böyle faks olmadan işlem yapmayız dediler. İki gün faks aradım oturduğum yerde.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Port muhabbetini bende çok bilmiyorum. Bilen biri anlatsa daha iyi olur. Ama dediğim gibi türknetten ziyade millenicom daha iyi bana göre. Türknet'in bazı çakallıkları var, örneğin başka bir servis sağlayıcısına geçmek istediğinde online olarak geçiş yapamıyorsun çünkü telefonda 10 haneli devre numarasını istiyorlar. Türknet'te müşterileri onlardan habersiz geçiş yapmasınlar diye devre numaralarını 9 haneli tanımlıyor, bu yüzden aboneliğini kendin iptal ettirip öyle yeni abonelik başlatman gerekiyor. Aboneliğimi iptal ettirirken benden faks istediler :D . Adamlara nereden bulacağım faksı yıl kaç olmuş faks mı kaldı diyorum, bizim politikamız böyle faks olmadan işlem yapmayız dediler. İki gün faks aradım oturduğum yerde.
İlk once turkneti iptal edip sonrada millenicoma gecicem zaten bide o faks olayi ne nerden bulucam ben onu

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Benim zaten onu kafam algilamiyor bana 75mbpsye kadar internet sagliyabiliriz yaziyor ama aldigim degerler leş gibi

Türknetim numarası yok diye biliyorum sadece destek kaydı
DH forum kullanıcısı: netim gidiyor
Türknet: Başaramadık Abi
DH forum kullanıcısı: neyi başaramadınız...........

7 senedir port bekliyorum. Starlink projesiyle uzaya uydu dizdiler bi benim evin yanındaki kutuya port koyamadılar anlamadım her aradığımda PORT yok yok diyor başka bir şey demiyor öyle sapa bir yerdede oturmuyorum şehrin merkezinde bide büyük şehir diye hava atıyor anlamıyorum

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Sanırım VDSL, gelen türk telekom çalışanları bir ara artık internetiniz 35 mbit çalışacak kablolar bozulmuş demişti.
adamlar gigabit internete geçti bizde anca port altyapı uğraşalım buneeee

Büyük kırtasiyelerde oluyor genelde.
öyle altyapıları kaldırmaz knkm telgraf çek öyle anlamazlar

samet4747

80+ Platinum
vay be olaya bak

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134