Merhaba. yaklaşık olarak 2 yıl 2 aydır falan Vodafone kullanıyorum. 3 ay sonra taahhüt bitecek ve şimdiden taahhütsüz bir internet aramaya başladım. TürkNet , Millenicom ve Netspeedi gördüm. Önce TürkNet'ten bahsedeyim. Altyapı sorgulaması yaptığımda adresimde 35 download ve 6 upload var ama bu hızı altyapım desteklediği için aylık 10 TL fark ile 50 download'a kadar çıkartabileceğim yazıyodu. Kuzenime sordum , çevreden 1-2 kişiye sordum ve hepsinden olumsuz cevap aldım, internete türkneti yazdım forumları okudum baya bir süre ve gerçekten de memnun olmayan birçok insanı gördüm. Müşteri hizmetlerinin olmaması da ayrı bir konu zaten.
Millenicomdan bahsedecek olursam , aynı şekilde burda da altyapı testi yaptım ve alabileceğim maksimum hız 74 download ve 6 upload çıktı. TurkNet'te bu hız 35 iken burada 74 olması şaşırttı ama neyse dedim. Yine bunu da internette araştırdım , okudum ve gördüğüm kadarıyla TürkNet'ten daha iyi bir internet hizmeti var. Yine arkadaşlara falan sordum iyi dediler, kullanıyorum gayet memnunum gibisinden. Forumlara bakınca da zaten Millenicom'un gerçekten iyi olduğunu gördüm. Ek olarak müşteri hizmetleri var.
Son olarak Netspeed için düşüncelerim, açıkçası bu firmayı yeni yeni duydum. Forumları okudum, internette araştırdım. Birkaç arkadaş TürkNet ve Millenicom'dan daha iyi olduğunu yazmıştı ve orada kafam iyice karıştı. Gittim yine orada da altyapı testi yaptım. Millenicomda olduğu gibi 74 download verdi ama uploadı bu sefer 8 olarak verebilecekleri yazıyodu.
Fiyatlarını ve hızlarını da buraya bırakayım;
TürkNet : 95 TL
50 download 6 upload
Millenicom : 84.90 TL
74 download 6 upload
Netspeed : 94 TL
74 download 8 upload
Bu firmalar hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim, sizce aralarından hangisi daha mantıklı, hangisi alınır?