Neler Yeni

140 TL internet sağlayıcı önerisi

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Superonline al geç derim. Yeni taşındığım evimde superonline fiber altyapısı var. 100 mbps'lik fiber paketini aldım aylık 140 TL dediğin gibi modem de dahil. 100 mbps paketim ama speedtestte 250-300 dw'nin altına inmiyorum, upload da 12-13 falan.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sitesinden bakmak yerine. kendilerine sorun. adamları arayın. gayet güzel ilgileniliyorlar.

shacoo

80+
Sitesinden bakmak yerine. kendilerine sorun. adamları arayın. gayet güzel ilgileniliyorlar.
aradım kankam aynısını dediler :D hızların
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superonline al geç derim. Yeni taşındığım evimde superonline fiber altyapısı var. 100 mbps'lik fiber paketini aldım aylık 140 TL dediğin gibi modem de dahil. 100 mbps paketim ama speedtestte 250-300 dw'nin altına inmiyorum, upload da 12-13 falan.
Hocam 2 sorum var
1-modeminiz wifi 6 mı
2-her yerde çekiyor mu bizim ev yaklaşık 140-150 m2

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
aradım kankam aynısını dediler :D hızların
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2 sorum var
1-modeminiz wifi 6 mı
2-her yerde çekiyor mu bizim ev yaklaşık 140-150 m2
Modem wifi 6 evet en son çıkardıkları modemi kullanıyorum yanlış bilmiyorsam çünkü aboneliğimi Ocak ayının başında başlattım. Kaldığım ev 70-80 metrekare her yerden çekiyor bir sıkıntı yok bende hatta binanın önüne çıktığımda da çekiyor. Çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum -ki yaşarasan da mi wifi ile rahatlıkla çözersin-.

shacoo

80+
Modem wifi 6 evet en son çıkardıkları modemi kullanıyorum yanlış bilmiyorsam çünkü aboneliğimi Ocak ayının başında başlattım. Kaldığım ev 70-80 metrekare her yerden çekiyor bir sıkıntı yok bende hatta binanın önüne çıktığımda da çekiyor. Çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum -ki yaşarasan da mi wifi ile rahatlıkla çözersin-.
teşekkür ederim son olarak1- attığım kampanya geçmeyi düşünüyorum sizce geçilir mi
2-uydunet kullanıyorum 100 mbps ortalama 65 ping alıyorum fiber ile dahada düşer mi ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
teşekkür ederim son olarak1- attığım kampanya geçmeyi düşünüyorum sizce geçilir mi
2-uydunet kullanıyorum 100 mbps ortalama 65 ping alıyorum fiber ile dahada düşer mi ?
Neyde 65 ping?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
knk comnet al benim hediye koduda var ping değerli falan iyi ben 70 mpbs alıyorum ilk ay ücretsiz 100 tl kullanıyorum bence gayet ideal ve stabil çalıyor eğer geçiceksen ben sana kodumu verim eğer kodumu kullanırsan 1 ay internet aktif olursa 30 tl sana hesaptan atarım CMT739DUC bir araştır derim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
battlefield cs go gibi oyunlar
Onlarda 65 ping o kadar normal ki. Şükredin. valla şükredin. lolde zar zar 20-120 ping arası (Sabit değil, sürekli lag yiyorum ışınlanıyorum) oynuyorum. 65 Ping birde avrupa sunucuları için çok iyi.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Superonline kampanyasını diyorsan bence geçilir. Hemen hemen 100 mbps'lik paketler ortalama 100-150 arası oluyor. Superonline fiberi gerçekten kaliteli bence bir tık fazla vermeye değer, en azından sürekli bulabileceğin bir muhatabın var. İkinci soruna gelirsek ping değerlerin yüksek ihtimal düşer. Bunu farklı yollarla da düşürebilirsin. Mesela wifi ile bağlanıyorsan wifi yerine kablolu bağlantı yaparsan büyük fark görürsün. Bunun dışında cat5-cat6 yerine cat7 kablo ya da cat8(bu biraz abartı bireysel internet kullanıcıları için) modeline geçersen çok farketmese de ping değerin düşer. Örneğin ben cat6 dan cat7 ye geçtim 10ms falan farketti yanlış hatırlamıyorsam. cat5-6-7 özelliklerine internetten bakarsan anlatmaya çalıştığımı daha rahat anlarsın.

shacoo

80+
Superonline kampanyasını diyorsan bence geçilir. Hemen hemen 100 mbps'lik paketler ortalama 100-150 arası oluyor. Superonline fiberi gerçekten kaliteli bence bir tık fazla vermeye değer, en azından sürekli bulabileceğin bir muhatabın var. İkinci soruna gelirsek ping değerlerin yüksek ihtimal düşer. Bunu farklı yollarla da düşürebilirsin. Mesela wifi ile bağlanıyorsan wifi yerine kablolu bağlantı yaparsan büyük fark görürsün. Bunun dışında cat5-cat6 yerine cat7 kablo ya da cat8(bu biraz abartı bireysel internet kullanıcıları için) modeline geçersen çok farketmese de ping değerin düşer. Örneğin ben cat6 dan cat7 ye geçtim 10ms falan farketti yanlış hatırlamıyorsam. cat5-6-7 özelliklerine internetten bakarsan anlatmaya çalıştığımı daha rahat anlarsın.
cat 7 ugreen kullanıyorum

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Onlarda 65 ping o kadar normal ki. Şükredin. valla şükredin. lolde zar zar 20-120 ping arası (Sabit değil, sürekli lag yiyorum ışınlanıyorum) oynuyorum. 65 Ping birde avrupa sunucuları için çok iyi.
Bak mesela burdaki arkadaş lolde 20-120 arası ping alıyormuş. Ben bir önceki evimde netspeed kullanıyordum ve cat6 kablosuyla bağlantı sağlıyordum bilgisayara. O zamanlar lolde 20-30 seviyelerindeydi ping değerlerim. Şuan superonline fiber ve cat7 altın uç kabloyla 15'in üzerine çıkmıyor pingim kesinlikle, genel olarak da 14 sabit oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,479
Üyeler
163,665
Son üye
Ayazq
Top Bottom