140 TL internet sağlayıcı önerisi

shacoo

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar aylık ortalama Max 140 TL bütçem var modem dahil + 100 Mbps limitsiz bir tarife arıyorum altyapımda fiber var ben bir tarife buldum Turkcell 24 ayın ortalaması 140 TL geliyor bundan daha iyi kampanya var mıdır yoksa bu kampanya en iyisi mi bütçemde?
Kampanya:https://www.superonline.net/kampany...iber-yuksek-hiz-paketi-ozel-firsat-kampanyasi
Not: Turkcell bana 100 Mbps 10 upload fiber veriyor Wi-Fi 6 modem dahil 24 ayın ortalaması 140 TL.
Not: Netspeed Millenicom bana 65 Mbps VDSL veriyor Max TurkNet ise 85 Mbps VDSL

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aylık ortalama max 140 TL bütçem var modem dahil + 100 mbs limitsiz bir tarife arıyorum altyapımda fiber var ben bir tarife buldum turkcell 24 ayın ortalaması 140 TL geliyor bundan daha iyi kampanya var mıdır yoksa bu kampanya en iyisi mi bütçemde ?
Kampanya:https://www.superonline.net/kampany...iber-yuksek-hiz-paketi-ozel-firsat-kampanyasi
Not:turkcell bana 100 mbps 10 upload fiber veriyor wifi 6 modem dahil 24 ayın ortalaması 140 TL
Millenicom Süperonline üzerinden fiber veriyor.

Millenicom Süperonline üzerinden fiber veriyor.
dostum millenicom bana 65 veriyor vdsl
super online 24 aya bölerseniz 140 TL ilk 99 sonra 170 ya bunu 24 bölerseniz 140 TL oluyor ayllık oluyor bana 100 mbps + 10 upload + wifi 6 modem + fiber veriyor sizce nasıl geçilir mi

dostum millenicom bana 65 veriyor vdsl
super online 24 aya bölerseniz 140 TL ilk 99 sonra 170 ya bunu 24 bölerseniz 140 TL oluyor ayllık oluyor bana 100 mbps + 10 upload + wifi 6 modem + fiber veriyor sizce nasıl geçilir mi
Millenicom’da vdsl vermemesi lazım.
Turkcell fiber üzerinden size FİBER vermesi lazım.

işte fiber yeni geldi millenicom sistemi üzerinde gözükmüyor anladın mı hocam sadece vdsl gösteriyor sistem onlarda
Valla 100₺’ye millenicom taahhütsüz veriyor.
140₺’de pahalı değil ama 24 ay taahhüt olacak.
Sizin kararınız.
Fiyat olarak iyi.

Valla 100₺’ye millenicom taahhütsüz veriyor.
140₺’de pahalı değil ama 24 ay taahhüt olacak.
Sizin kararınız.
Fiyat olarak iyi.
hocam millenicom yakında zam yapma ihtimali var gibi
superonline diyorki 100 mbps+10 upload+fiber bağlantı +wifi 6 destekli modem ilk 6 ay 99 tl sonra 170 tl bunun 24 ay ortalması 140 tl yapıyor

Netspeed Turkcell fiber altyapısı üzerinden 100 TL 100 MBIT fiber veriyor olabilir. bi sorun arayıp.

hocam millenicom yakında zam yapma ihtimali var gibi
superonline diyorki 100 mbps+10 upload+fiber bağlantı +wifi 6 destekli modem ilk 6 ay 99 TL sonra 170 TL bunun 24 ay ortalması 140 TL yapıyor
Dediğim gibi fiyat güzel.

TurkNet üzerinden sorgulama yaptınız mı? GigaFiber olabilir adresinizde

Netspeed Turkcell fiber altyapısı üzerinden 100 TL 100 MBIT fiber veriyor olabilir. bi sorun arayıp.
kankam ben böyle az bilenen markaları sevmiyorum her yerde şubesi olan turkcell yada uydunet gibi firmali tercih ediyorum
Post automatically merged:

TurkNet üzerinden sorgulama yaptınız mı? GigaFiber olabilir adresinizde
85 mbps veriyor 6 upload

Geri