Arama sonuçları: *

1. A

NetGsm vs Gigaspeed hangisi daha iyi

Hadi ya. Bilseydim NetGSM'e geçerdim. 200 TL fazladan boşa veriyoruz o zaman.
  2. A

NetGsm vs Gigaspeed hangisi daha iyi

BTK'nin engellediği sitelere giriyor mu hocam? Discord gibi sitelere mesela? Comnet ve Turknet'te girebiliyorum. NetGsm'de de öyle mi?
  3. A

Comnetten hangi iss ye geçmeliyim

Web'den de bulamadım hocam. Yok mu detaylı anlatacağın, fotoğrafla göstereceğin bir şey? Arama yapıyorum aramada da yok.
  4. A

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

La ben memnundum da firmadan ya. Alt yapım iyiydi de. Niye kaçtıysa 🤦‍♂️ Neyse peering olan başka firma bulacam artık. İyi oluyordu yasaklı, engelli sitelere giriyordum VPN’siz.
  5. A

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Anasını satayım internet gitmiş. Hay Allah’ım şimdi yeni firmaya belge falan gönder derken internet olmayacak kaç gün.
  6. A

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Lan daha 250 gün var biz nabacaz biz kaldık alooo. :D (Sana değil, Comnet'e gelsin :) )
  7. A

4 gün önce duyuru olarak paylaşmışlar. Ama hala çözülmedi. Gece bi düzeldi oldu sabaha karşı. Şimdi yine gitti. İndirme 1-2mb gösteriyor.
  8. A

Tek bende değilmiş demek ki sorun. Bende kafayı yedim dünden beri. Bir de tam ne güzel hafta sonu evdeyiz, tatil dedik içine ettiler.
  9. A

Öneri Euronet vs EfsaneNet

Sen bilirsin. Güveniyorsan ucuzu seç.
  10. A

Öneri Euronet vs EfsaneNet

Alt yapın iyi ise, daha önce farklı firmalarda da sorun yaşamadıysan en ucuzunu öneririm. Alt yapın iyiyse zaten firmaların verdiği alt yapı her türlü TT. En ucuz olanını seçip kullan.
  11. A

internet alt yapısını nasıl arttırabiliriz

Alt yapıyı TT veya Turknet gibi firmalar getirir. Senin yapacağın imza toplayıp dilekçe vermek olur.
  12. A

100 MBPS Altyapım var 1000MBPS paket alabilir miyim?

+1 Sürekli indirme yapmıyorsan 100 yeterli gerçekten.
  13. A

Yardım Türknet Zam Konusunda Türk Telekomu Sollamış Durumda Çare Netspeed !

Geçen seneden beri kullanıyorum. 3-5 ay önce 1-2 hafta süreli akşamları internet hızım yavaşlıyordu. Sonra düzeldi. Başka da sorun yaşamadım.
  14. A

Yardım Türknet Zam Konusunda Türk Telekomu Sollamış Durumda Çare Netspeed !

Turknet'ten çıktığımda fiyat politikası için çıkmıştım. Verdiğim en iyi kararlardan birisi olmuş. :D Comnet'e geçtim. Yeni üyelik de aldım 2025'in 8. aya kadar kafam rahat. Oh mis.
  15. A

Öneri İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Comnet. Şu an fiyatı rakipsiz herhalde. 1 hafta önce abimde geçti fiber paketine. Aldığı hız bu. Wi-Fi ile bir de. Bende kullanıyorum. Eğer düşünürseniz geçmeyi; benim kodumu kullanırsanız sevinirim. İkimiz de 1 ay ücretsiz kullanmış oluruz. CMT462XHU
  16. A

comnet tavsiye eder misiniz?

Comnet'i ara. Sana belge verecekler. Onları çıktı alıp, imzala. Fotoğraflarını sitesine yükle. Kısa süre içinde aboneliğin açılır. Alt yapın iyiyse bunda da sorun yaşamazsın. Bende aynı şekilde kullandım. 1 sene olacak. 1 senelik alabilirsin alt yapın iyiyse. Zamlardan etkilenmezsin...
  17. A

Yardım Hangi internet operatörüne geçmeleyim

Comnet fiyat olarak gerçekten en iyisi şu an. Alt yapın iyi ise öneririm. Ama daha önceki zamanlar sorun yaşadıysan alt yapında Com Net'te sorun çıkarırsa muhatap bulamayabilirsin. Çok kötü yorumlar var internette. Ama 2 ay sonra benim 1 sene olacak, büyük bir sorun yaşamadım. Fiyatı da iyi diye...
  18. A

Yardım İnternet Servis Sağlayıcısı Önerisi

TTNet, TürkNet, PoyrazNet, NetSpeed, ComNet gibi farklı sağlayıcılar denedim. Altyapım iyi olduğu için hepsinden memnun kaldım. Şu an en ucuz olan ComNet ile devam etmekteyim. Geçen aylarda sadece birkaç hafta akşamları hız düşüşü yaşadım ama sonradan düzeldi. Sorun yok şimdi. Fiyatı da ucuz...
Top Bottom