Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Nick'inden zeka seviyen belli.. Herkes Comnet çalışanı a.k.. 🤔 İnsanları bir şeyle itham etmeden önce bir araştır bakalım bu adam nerelerde ne yazmış, kimmiş diye. Tabi zahmetli olan hiçbir şey umurunda olmadığı için zor geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz neye inanırsanız inan yapacak bir şey yok. Ben gözümle gördüğüm bir olaya dayanarak söylüyorum. Türk Telekom, devletin ona dayattığı küçük iss'lere uygun fiyatlı altyapı desteği vereceksin komutundan çok rahatsız. Buna altyapısını kullandırdığı iss'lerin portlarına arıza vererek müşterilerini isyan ettirmeye ve kendisine döndürmeye çalışıyor. Bu iss'lerin kendi teknik servis elemanlarının bu altyapıya müdahale etmelerine Türk Telekom izin vermiyor. Çünkü iss'ler kendi teknik elemanları baksa sorununun Türk Telekom tarafından bizzat bilerek yapıldığını BTK'ya rapor edecekler. Bazı arkadaşlar Turknet'e geçeceğiz diyorlar. Turknet kendi altyapısı dışında VDSL ( Fiber değil) olarak Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Gidin bakın bu forum ve diğer forumların Turknet sayfalarına ordada isyanlar had safhada... Aynı b..k'un laciverti olayı...
O kadar yazıda doğru tek kelime yok. Tebrik ederim

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmetcan İvrendi
Trollükle ne alakası var sen kötü deneyim yaşıyorsun diye herkes yaşıyor diye bir kural kanun mu var? En çok internet abone sayısına sahip olan firma TT olduğu için şikayetlerin fazla gözükmesi normal. Abone sayısı arttıkça memnuniyet veya şikayet sayısı artabilir bu bütün firmalar için doğal bir durum. Bu demek değil ki bütün kullanıcılar sorun yaşıyor. 2016'dan beri TT kullanıyorum sorun yaşasam kullanmam herhalde senelerdir. Başka sağlayıcıya geçmeyi bizde biliyoruz bir akıllı siz değilsiniz. Bölgende sorunlu hizmet almışsın veya sorun yaşamışsın diye o sağlayıcı kötü olmuyor. Memnunum diye bende troll olmuyorum. Turknet, comnet falan memnun olanlarıda görüyoruz. Hepsi TT altyapısı kullanıyor arıza durumunda ne doğru düzgün temsilci ne arıza giderecek servis bulabiliyorsunuz. Yıllardır TT kullanıyorum sadece 2 defa internetim kesildi o da genel arıza sebebiyle hemen kayıt açıp teknik birim yönlendirdiler o olaylarda ilgilenmeleri bile yeterli kalmam için.
Öncelikle trol müsün diye Espirisine demiştim neyse

Şimdi sen sorun yaşıyorsun diye herkes yaşıyor diye bir kural yok demişsin farkında mısın bilmiyorum ama aslında tam tersi TT için Sen'de sorun yok diye herkeste yok diyemeyiz öncelikle bende 2015-2016'dan falan beridir TT kullanıyorum 2 sene öncesine kadar oturduğum yerde başka Firma hizmet vermiyor diye kullanıyorduk mecbur Son 2 senede alt yapı yoktu yeni taşındıgımız binada ve artık sadece fiber altyapı sundukları için Fiber alt yapı gelmesi gerekiyordu gelmesi içinde TT başvurduk mecbur ve 2 sene tahhüt bitmek üzere TürkNet'e geçecem bitsin Neyse yani demek istediğim Ben senden'de fazla kullanmışımdır büyük ihtimal Ama İyi olmadığı kesin

öncelikle alt yapı demişsin sebebi TT başta Büyük bir altyapı'yı kurması diğer firmalarda Gerekli izinler ve maliyetler ile uğraşmamak için Kendi altyapılarını kurmak yerine TT altyapısını kiraladılar ve sadece TT kendi altyapılarıbı dösediği için Büyük en çok kullanılan TT

Gelelim Fiyatlara TT 50mb/s download ve 20mb/s upload 600TL'ye verirken Onun alt yapısı üzerinden 200Mb/s download ve 20 MB/s upload TurkNet veriyor daha ucuz ve daha yüksek hız
(TürkNet Steam ve bir çok Platform Tarafından 1'ci Seçildi hız'da)

Arkadaşımda Bana Yakın Oturuyor ve ben TT ile evde tekken 30-100ms alırken (LOL'ü Saymıyorum bile orda roket oluyor zaten neyse) Arkadaşım ise 5-20ms arası oynuyor ve 1-2 defalık bir şey değil Sürekli böyleydi ve benden kaynaklı değil çünkü diğer TT kullanan. Arkadşlarımda aynıydı

Evet Belki TurkNet gibi Diğer Firmaların Müşteri çözümleri vs. Çok iyi değil ama en azından ben 1 Senede 5-10 defa sorun yasamışken en az 20 defa Kesinti yaşamısken Arkadaşım sadece 1-2 defa sorun Yaşadı Yani TT sorun'da çok

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Tek bende değilmiş demek ki sorun. Bende kafayı yedim dünden beri. Bir de tam ne güzel hafta sonu evdeyiz, tatil dedik içine ettiler.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ramazan kaya
millet TT'ye niye sallıyor konuda :D Comnet bir açıklama bile yapmıyor ama suçlu tt galiba :D:D

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Bugün 8'gun hala ölü internet .

4 gün önce duyuru olarak paylaşmışlar. Ama hala çözülmedi. Gece bi düzeldi oldu sabaha karşı. Şimdi yine gitti. İndirme 1-2mb gösteriyor.

Ekran görüntüsü 2024-12-08 163032.png

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmetcan İvrendi
TT severim. Comnetten nefret ederim.
Hocam ben zaten commnet'i de övmüyorum sadece TT iyi olmadığını söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlara söylüyoruz az fazla verin ama merdiven altı İSS’lere bulaşmayın. Ben 3 senedir Gigafiberliyim hızımda ne düşme ne kopma hiçbirşey yaşamadım. Müşteri hizmetleride son derece hızlı ve çözüm odaklı.
Hocam tabi commnet/Netspeed'e gibi vs. iSS'ler sıkıntılı Olabilir ama Ben şahsen TT 50mb/s 665TL ödemek yerine TurkNet'e 200mb/s 500TL ödemeyi tercih ederim bence Turknet artık baya büyüdü hatta bağzı bölglerde kendi altyapısı var bu yüzden diğer çöp merdiven altı sağlayıcılara girmez Zaten TurkNet 1'ci Seçildi Steam ve Ooklok vs. Tarafından hız olarak bence TurkNet eğer Müşteri Hizmetlerini Vs. Düzeltir ekibini ve AltYapı Alanını Büyütürse ve fiyatlara TT gibi faiş uygulamaz ise ksinlikle 1 Numara olur

Not: Şu Tesla'nın Uyduları Çıksın bı İnternet verecekler Bakalım Eğer Türkiye'ye Uygun Fiyata Verirseler Alırız O zaman TT vs. Firmalar Düşünsün

Son düzenleme:

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
az önce king ping kampayasıyla türknete geçtim. 1 haftadır kopma ve yavaşlama sorunları ve fiyatların eskisi gibi uygun olmayışı comnetle yollarımızı ayırmaya yetti.

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
erhan nalbantoğlu
arkadaşlar nereye geçiş yapmalıyım ortalama fiyatlar 500 tl civarında pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
Milenicom ve Netspeed öneririm. Mileni ref verebilirim isteyene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Halil İbrahim Topal

eneskaya6

80+ Silver
IMG_2887.png

bunlarla uğraşmak farz oldu. 2 aralıkta 12 ay satın aldım 3 aralıktan beri internet yavaşlıyo bide gelip iade yapmayacaz diyorlar siz kimsiniz kullanılmamış günlerin iadesini yapmayacaksınız.

Türknete basvuru yaptım evrak eksikliğinden red yapmışlar bide 😂😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
bunlarla uğraşmak farz oldu. 2 aralıkta 12 ay satın aldım 3 aralıktan beri internet yavaşlıyo bide gelip iade yapmayacaz diyorlar siz kimsiniz kullanılmamış günlerin iadesini yapmayacaksınız.

Türknete basvuru yaptım evrak eksikliğinden red yapmışlar bide 😂😂

Ben geçen sene 3 ay kadar kullndım comnet benimle birlikte 2 kişi daha aldı. Ben sürekli kopma yaşadım 6 aylık peşin ödemem vardı.
2 kere veri sızıntısı yaptılar bu sebeple kapatın dedim anında kapattılar çüşş dedim bende paramıda iade aldım.
Hemen kapattıkları için geçiş yapamadım zart diye port parasu kurulum parası girdi ama sağolsun milleni halletti onu indirimle.
Millniye ara vermiştim zam kaynaklı tekrar geçiş yaptım toplamda 5. yılım oldu.

Tavsiye edebileceğim firmalar Türknet Milleni ve Netspeeddir. Neden derseniz çünkü BTKda kayıtları var.
Milleni ref isteyene verebilirim.Fiyatıda uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,383
Üyeler
163,823
Son üye
Flophiran