Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yıllık paket alıp kalan günlerim yanar diye geçiş yapamayanlar üzülmesin. Geçiş yaptıktan sonra THH verin. Kalan günlerinizin ücretini alırsınız. Sözleşmede ne yazdığının önemi yok. Hizmet vermediği günlerin parasını alamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Halil İbrahim Topal
Evett Hocalarım, konuyu açıklığa kavuşturmak istedim. Turk Telekom altyapısı ile ilgili edindiğim bilgiler doğrultusunda, sorunların Comnet ile ilgili olduğunu belirtmek isterim. Comnet, Cognet servislerini kullanıyor ve BTK, Comnet'e ödeme yapmadığı için hizmeti durdurdu. Bu nedenle internet problemi yaşıyoruz. Bunun sebebi, bir dağıtıcı açıkken diğerinin kapalı olması. Geceleri sorun düzelirken, sabah saat 17.00'de yoğunluktan dolayı yine internet kesiliyor. Kısacası, tüm Comnet kullanıcıları en az bir ay zor durumda kalacak.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
D34876A1-5CF3-4615-A80E-E89E21CB446A.jpeg

Ah Türknet üzümlü kekim 😄.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
Türk telekom ayağında bir sorun falan yok. İnternetler gayet stabil yıllardır türktelekom kullanırım. 1-2 kere kesilmesi dışında bir sorun yaşamadım şuanda hız testlerimiz normal bizim. İstanbuldayım bende hiçbir bağlantı kopması veya hız düşüşü yok.
Hocam Trolmüsünüz???? KB ama TT iyi diyen insanları ciddiye alamıyorum yani Hız testine göre konuşulmaz TT'da mesela ben hız Testi yaptığımda 50mb/s veriyor sözde ama OYuna girdiğimde pinglee havada uçuşuyor 10K MS. Gördügüm zamlar oldu ya tek başıma bağlıyken bile aşırı ping çıkarıyor genelde özelliklede lol'de ve bu sorunu bir tek ben yaşamıyorum gidin Araştırın TT seven Öven birini zor bulursunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi hocam Adamlar TT altyapısını Kullanıyorlar ama çok daha iyi Deneyim sunuyorlar helede kendi altyapıları oldu mu tadından yenmiyor

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
Hocam Trolmüsünüz???? KB ama TT iyi diyen insanları ciddiye alamıyorum yani Hız testine göre konuşulmaz TT'da mesela ben hız Testi yaptığımda 50mb/s veriyor sözde ama OYuna girdiğimde pinglee havada uçuşuyor 10K MS. Gördügüm zamlar oldu ya tek başıma bağlıyken bile aşırı ping çıkarıyor genelde özelliklede lol'de ve bu sorunu bir tek ben yaşamıyorum gidin Araştırın TT seven Öven birini zor bulursunuz

En iyisi hocam Adamlar TT altyapısını Kullanıyorlar ama çok daha iyi Deneyim sunuyorlar helede kendi altyapıları oldu mu tadından yenmiyor
İnsanlara söylüyoruz az fazla verin ama merdiven altı İSS’lere bulaşmayın. Ben 3 senedir Gigafiberliyim hızımda ne düşme ne kopma hiçbirşey yaşamadım. Müşteri hizmetleride son derece hızlı ve çözüm odaklı.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

TT severim. Comnetten nefret ederim.

eneskaya6

80+ Silver
İnsanlara söylüyoruz az fazla verin ama merdiven altı İSS’lere bulaşmayın. Ben 3 senedir Gigafiberliyim hızımda ne düşme ne kopma hiçbirşey yaşamadım. Müşteri hizmetleride son derece hızlı ve çözüm odaklı.
Turkiyede gigafiger kullanıp diğer insanlara akıl vermek kadar boş bisey yok. forumda ki çoğu kullanıcınin altyapisi 100mbps bile değil adam hangi firmaya gecse kopma kesilme ping yaşıyor sonra kullandığı firmaya sallıyor.
Altyapısı genel olarak iyi olan biri her firmada sorunsuz kullanım sağlıyor birden fazla kez test edildi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz
@Abdullah Hacıgül Halihazırda sizlerde Comnet kullanıyorsunuz sizlerin video'su Comnet sitesindede mevcut sizdede bu 4 gündür internette problem varmı hız düşmesi komple internetin gitmesi? Genel olarak tüm Comnet kullanıcılarında var ben dahil olmak üzere sizdede varsa şayet güzel bir video çekermisin bununla ilgi çünkü hiçbir açıklama yok şu sebeptendir diye herkeste genel arıza isminde bilgi var sisteminde.

Aklımızla dalga geçiyorlar. Bugünkü Twit'leri.

Alıntıyı görüntüle
2 yıldır comnet kullanıyorum.
2 senede böyle bir kesinti 2 defa oldu.
(Benim açımdan)
Comnet ise fiyat ve zamdan etkilenmeme olarak inanılmaz avantajlı durumda.
İlk kesinti yaşandığında beri bir kaç güne gelir diyorum.
Çünkü bunu dememde ki en önemli sebep fiyat.
Ucuz etin yahnisi diye bir cümle vardır.
Bu sebeple fiyatı uygun olduğu için benim için hiç önemli değil.
Ha kesinti olmasın böyle sorunlar olmasın istiyorsanız daha pahalı iss'lere geçmelisiniz.
Piyasadaki en ucuz iss'yi kullanacak iseniz böyle sorunlar bence gayet doğal.
Size şöyle örnek vereyim.
Temudan lego alınca bazen eksik parca geliyor ve setle bakisiyorsun.
Ama orjinal lego da eksik parça çıktığı zaman senin evine ücretsiz kargo yapıyorlar.
Sen mağdur olmak istemiyorsan piyasa fiyatinda ISS kullanmalısın.
Yanlış anlamayın ben comneti savunmuyorum ama ucuz olduğu için bunları göz ardı ediyorum.
Senin için internet hiç gitmemesi gereken bir şey ise comnetten cikmalisin.
Ha ben İnternet gidince iyi oldu biraz kitap okuyim diyorum.

eneskaya6

80+ Silver
Evett Hocalarım, konuyu açıklığa kavuşturmak istedim. Turk Telekom altyapısı ile ilgili edindiğim bilgiler doğrultusunda, sorunların Comnet ile ilgili olduğunu belirtmek isterim. Comnet, Cognet servislerini kullanıyor ve BTK, Comnet'e ödeme yapmadığı için hizmeti durdurdu. Bu nedenle internet problemi yaşıyoruz. Bunun sebebi, bir dağıtıcı açıkken diğerinin kapalı olması. Geceleri sorun düzelirken, sabah saat 17.00'de yoğunluktan dolayı yine internet kesiliyor. Kısacası, tüm Comnet kullanıcıları en az bir ay zor durumda kalacak.
1 Ay böyle olacağı kesin mi yoksa aralarında ki alacak meselesi halledilirse direk eskiye döner mi?

2 yıldır comnet kullanıyorum.
2 senede böyle bir kesinti 2 defa oldu.
(Benim açımdan)
Comnet ise fiyat ve zamdan etkilenmeme olarak inanılmaz avantajlı durumda.
İlk kesinti yaşandığında beri bir kaç güne gelir diyorum.
Çünkü bunu dememde ki en önemli sebep fiyat.
Ucuz etin yahnisi diye bir cümle vardır.
Bu sebeple fiyatı uygun olduğu için benim için hiç önemli değil.
Ha kesinti olmasın böyle sorunlar olmasın istiyorsanız daha pahalı iss'lere geçmelisiniz.
Piyasadaki en ucuz iss'yi kullanacak iseniz böyle sorunlar bence gayet doğal.
Size şöyle örnek vereyim.
Temudan lego alınca bazen eksik parca geliyor ve setle bakisiyorsun.
Ama orjinal lego da eksik parça çıktığı zaman senin evine ücretsiz kargo yapıyorlar.
Sen mağdur olmak istemiyorsan piyasa fiyatinda ISS kullanmalısın.
Yanlış anlamayın ben comneti savunmuyorum ama ucuz olduğu için bunları göz ardı ediyorum.
Senin için internet hiç gitmemesi gereken bir şey ise comnetten cikmalisin.
Ha ben İnternet gidince iyi oldu biraz kitap okuyim diyorum.
Tek yaşasam eyw aile evindeyim herkesin mobil verisi vs az + bu tarz problem ilk defa yaşadım uzun süreli bende genel olarak memnundum firmadan ama bu kadar uzun süreli kesinti ve açıklama yapmamak şüphe uyandırıyor. 30 mbps üstünü almış olsam turknet veya TT gecerdim VDSL kullanıyorum 30 mbps üstünü alamıyorum bu hıza 500 600 TL vermek içimde ukte oluşturur 😀

Top Bottom