Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah
Euoronette gececem gibi ben ya kafayı yiycem çünkü
ben o fiyatlarda çok iyi bir hizmet alabileceğime inanmıyorum şahsen
şu paket o kadar bedava ki anlatamam.
1733572311016.png

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Önerebilcek varmı hangisine geçsem.türktelekom 30 veriyo 410 tl civarı diğer tüm sağlayıcılar çok daha ucuz ve 82 mbps çıkıyo adreste.Ama hangisine geçsem karar veremiyorum.milenicom a geçebilirim.Türktelekomdaki 30 mbps diğer operatörlerdeki 100 mbps ye bedelmidir.Kesilme kopma vs açısından söylüyorum

ben o fiyatlarda çok iyi bir hizmet alabileceğime inanmıyorum şahsen
şu paket o kadar bedava ki anlatamam.
Alıntıyı görüntüle
Şaka gibi açıklama bakarmisin dalga geçiyorlar.

Mesaj otomatik birleştirildi:

adamların hakkında herhangi bir şikayet yok.Geçilirmi? birde nasıl oluyor modem getiriyorlarmı yoksa iyi mi? modem almak lazımmı
Müşteri hizmetlerine sorabilirsin bunları ben gecicem gibi hocam.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah
adamların hakkında herhangi bir şikayet yok.Geçilirmi? birde nasıl oluyor modem getiriyorlarmı yoksa modem almak lazımmı
yeni kurulumsa modemi ttelekom getirir (fiber altyapı için) vdsl için kendiniz almanız lazım. Fiber geçilerinde de modem sizde kalır.

Şaka gibi açıklama bakarmisin dalga geçiyorlar.

Müşteri hizmetlerine sorabilirsin bunları ben gecicem gibi hocam.
her gün atıyolar bi anlamı yok bunların ya

yeni kurulumsa modemi ttelekom getirir (fiber altyapı için) vdsl için kendiniz almanız lazım. Fiber geçilerinde de modem sizde kalır.

her gün atıyolar bi anlamı yok bunların ya
Açıklama yerine paylaşım yapılan twit ulan 2 stres atacağım diye onunda içine ettiler şuan tekrar hız dibin dibinde hiçbir adam akıllı açılmıyor

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah
Açıklama yerine paylaşım yapılan twit ulan 2 stres atacağım diye onunda içine ettiler şuan tekrar hız dibin dibinde hiçbir adam akıllı açılmıyor
Ramaz diye bir sosyal medya yetkilileleri var düzgün hizmet alınmayan günlerin iadesi için konuşacağını söylemişti firmadan çözümle ilgili hiç bir şey yok zaten iki gündür 18-21 21-23 diye iki part internet kesiyolar 200k kullanıcısı olmadğı için btyka da dilekçe ile alıyormuş sanırsam öyle saçma şeyler dönyürodu :D

Ramaz diye bir sosyal medya yetkilileleri var düzgün hizmet alınmayan günlerin iadesi için konuşacağını söylemişti firmadan çözümle ilgili hiç bir şey yok zaten iki gündür 18-21 21-23 diye iki part internet kesiyolar 200k kullanıcısı olmadğı için btyka da dilekçe ile alıyormuş sanırsam öyle saçma şeyler dönyürodu :D
Onun kadar saçma olay yok ama btk şikayet etsende sorun değişmeyecek copy paste cevap veriyor btk bunun. Tek çözümü var (ankastre'leri🔥) başka çözümü yok bunu yapacaksinki öyle bir darbe yiyeceklerki anlatamam....

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Emre
TT fiber alt yapı çekiyor da arkadaşlar 500 üstü hangi iss i önerisiniz aylık 1030tl TT biraz tuzlu geldi mlsf. Normalde comnet düşünmüştüm kuzenimde kullanıyor diye de bu sorun ortaya çıktığı için başka bakıyorum.

Mr.White

80+ Bronze
Başladı yine bizim mesai :D

1733587610376.png

Hem de ne mesai . Geçen genel arızadan oyun oynattırmadı . Bugün SÖZDE genel arıza olmamasına rağmen tr lol sunucusunda 100-400 arası ms veriyor . 1 yıllık ödeme yaptığıma o kadar pişmanım ki , sırf yanlarına kalmasın diye firma da değiştirmiyorum . Müşteri temsilcilerine ulaşma ayrı bir sorun . Siteleri üzerindeki destek paneli komedi gibi . Yani bir firma kullanıcılarına anca bu kadar kötü muamele yapardı . O kadar firma kullandım bunun kadar rezilini ilk defa görüyorum.

Ekler

• comnet_ping.png
    comnet_ping.png
    48.8 KB · Hit: 21
  • comnet1.png
    comnet1.png
    16 KB · Hit: 26
  • comnet_download.png
    comnet_download.png
    40.6 KB · Hit: 24
Top Bottom