Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
kanka ben knight oynuyorum. siz belki fark etmiyorsunuz ama son bir aydır sürekli anlık kopmalar oluyordu internette. beni zaten bezdirmişti kendinden ama kesinlikle yeni bir iss yolu göründü bana
Bu sorunu comnet kullanan kuzenimde söyledir birkaç aydır bende olmuyor ama onda oluyor mesela buna da anlam veremiyordum.

Belki modemden dolayıdır dicektim ama pek öyle gözükmüyor.
Modem ile alakalı değil hocam onceki modem çok eski VDSL modemdi onu satıp buna geçtim gigabit modem fakat herhangi bir değişen bir şey olmadı boşa masraf ettigimle kaldım önceki modemdede aynı hızı alıyordum zaten :) tek farkı 5'ghz var yeni modemde

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
evvelsi gün benimde gitmişti o an değiştirmeyi düşündüm müşteri hizmetleri yok zaten saat 18.00dan sonra ulaşılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan iyi değerler bakalım önümüzdeki zamanlarda nasıl olacak

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sinan Durgun
Arkadaşlar bende muzdaribim bu comnet iss'den. Hangi firmaya geçiş sağlamak mantıklı şuan 500mbps ve üzeri olarak ?

pingler yüksek şuan 30 günüm kaldı valla 5 gün daha, düzelmezse ben kaçar babacım fiyatına göre iyi bir issydi 8-9ay falan kullanmışımdır
herhalde ama yormaya başladı artık .
Bende hız vs gene yerlerde şaka gibi :) bir yerden kısıp bir yere veriyorlar anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bende muzdaribim bu comnet iss'den. Hangi firmaya geçiş sağlamak mantıklı şuan 500mbps ve üzeri olarak ?
Turknet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,868
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom